Karayollarında durum

Şarkışla-Pınarbaşı, Direkli-Bedirli-Hanlı, Kangal-Alacahan-Hekimhan, Kangal-Divriği-Arapgir ve Ardahan-Şavşat yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı
Şarkışla-Pınarbaşı, Direkli-Bedirli-Hanlı, Kangal-Alacahan-Hekimhan, Kangal-Divriği-Arapgir ve Ardahan-Şavşat yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor.
Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Cide-İnebolu yolunun 3-13. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde yol gövdesinde meydana gelen oturma ve çatlamalar nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
Akbük-Didim yolunun (Söke-Milas Ayrımı) 6-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14:00-16:00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
Bulancak-Keşap yolunun muhtelif kesimlerinde ÇEDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle her iki şeritte daraltma yapılacağından ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
Sürmene-Rize yolunun muhtelif kesimlerinde ÇEDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle her iki şeritte daraltma yapılacağından ulaşım kontrollü olarak yapılıyor.
İyidere-Ardeşen yolunun muhtelif kesimlerinde ÇEDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle her iki şeritte daraltma yapılacağından ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08:00-19:00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.
Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkisi, Boğayokuşu Mevkisi ve Karaltı Mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 13:00-15:00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
Artvin-Erzurum yolunda sürdürülen Baraj inşaatı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanacak.
AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri