Karate heyecanı yarın başlıyor

Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmeleri yarın Konyadabaşlayacak.

Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmeleri yarın Konya’dabaşlayacak. Şampiyona Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.Karate Federasyonu’nun 2011 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası 11–13 Ağustos tarihlerinde Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu ve Kongre Merkezinde yapılacak.

 

Şampiyonasının yanı sıra Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri de 14 Ağustos 2011 tarihinde Konya da gerçekleştirilecek.

 

Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri ve Türkiye Ümit-Genç ve 21 yaş altı Karate Şampiyonasına 100 kulüpten yaklaşık 1100 sporcu, çok sayıda antrenör ve hakem katılacak.

 

Karate Şampiyonası ile ilgili bilgi vermek üzere basın toplantısı düzenlendi. Selçuklu Belediyesi’nde düzenlenen toplantıya Karate Federasyonu Asbaşkanı Hikmet Yanartaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız, Selçuklu Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Düz ve Karate İl Temsilcisi Ali Serinseren katıldı.

 

Karate Federasyonu Asbaşkanı Hikmet Yanartaş, “Dünya Şampiyonasına katılacak olan sporcularımızı tespit etmek amacıyla organize edilen Türkiye Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasına Konya olarak 11–14 Ağustos 2011 tarihleri arasında ev sahipliği yapacağız. Şampiyona 11–13 Ağustos 2011 tarihlerinde Selçuklu Belediyesi Uluslararası spor salonunda yapılacak. Dünya Şampiyonasına katılacak olan sporcuları belirlemek için seçmeler ise 14 Ağustos 2011 günü yapılacak. Konya spor kamuoyu olarak bu büyük organizasyona en iyi şekilde ev sahipliği yapmak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Şampiyonanın yapılması için bize destek olan ve spor salonunu tahsis eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız, Konya’nın spor etkinliklerinde büyük organizasyonlarından birine daha ev sahipliği yapacağını belirterek, “Konya birçok alanda önemli organizasyonlara başarıyla ev sahipliği yapan büyük bir kent. Yaptığımız etkinlikler ve organizasyonlarla birçok kente model olan bir şehir. Yerel yönetimlerimiz ve federasyonlarda yönetici olan çok sayıda hemşehrimizin de bu konuda payı oldukça büyük. Belediyelerimizin spor organizasyonlarında sürekli destek olması, modern ve fonksiyonel tesisler inşa ederek hizmete sunması organizasyonları yüzümüzün akıyla tamamlamamıza yardımcı oluyor. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a da organizasyona destek olması nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri