Karate Federasyonu yeni binasına kavuşuyor

Karate Federasyonu tarafından uzun zamandır çalışmaları yürütülen Ankara Çankaya İlçesi Dikmen mahallesinde yapılacak olan 1375 m2 yüzölçümlü tahsis amaçlı Türkiye Karate Federasyonu Ankara tesisi, Ge

Karate Federasyonu tarafından uzun zamandır çalışmaları yürütülen Ankara Çankaya İlçesi Dikmen mahallesinde yapılacak olan 1375 m2 yüzölçümlü tahsis amaçlı Türkiye Karate Federasyonu Ankara tesisi, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü adına Ankara Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Karate Federasyonu Başkanlığı arasında imzalanan protokolle federasyona tahsis edildi. Federasyon Başkanı Esat Delihasan, “Göreve gelirken söylemiş olduğumuz ve kendimize ait bir hizmet binasının çok amaçlı bir şekilde kullanılması ile ilgili olarak vermiş olduğumuz sözün arkasında durarak uzun süredir yapmış olduğumuz çalışmalar, Gençlik Spor Genel Müdürlüğümüzün katkılarıyla gerçekleştirildi. Mutluluk verici bir olay, inşallah bundan böyle karate sporu çok daha ileriye gidecek” şeklinde konuştu.

Başkan Vekili Konyalı Hikmet Yanartaş ise, “Türk karatesi için sayın Başkanımızla birlikte yönetim kurulu üyelerimizin de gayretli çalışması sonucu böyle bir binaya kavuşacak olmak, hepimizi sevindirdi. Zaten Dünya’da söz sahibi olan Türk karatesi, zaman içerisinde çıtayı bu sayede çok daha yükseğe çıkaracaktır. Şu ana kadar yaptığımız koşturmacıyı daha da süratlendirip, hizmet binamızın bir an önce tamamlanması için çaba sarf edeceğiz. Gerekli çalışmaları başlatmış bulunmaktayız. İnşallah, bina en kısa zamanda tamamlanıp hizmete geçecek” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri