Karate camiasından Remzi Aya ziyaret

Konya Karate Camiası Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Aya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Konya Karate Camiası Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Karate Federasyonu Başkan Vekili Hikmet Yanartaş, Karate Federasyonu Konya Temsilcisi Muhammet Kencik, Karate Konya İl hakem Komitesinden Ali Serin Seren, Ahmet Aşık, ve Karate Federasyonu İl Temsilcisi Yardımcısı Nevzat Bezeyen’den oluşan Karate camiası, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına getirilen Remzi Ay’ı makamında ziyaret ettiler.

Karate Federasyonu Başkan Vekili Hikmet Yanartaş, ziyarette yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi. “Karate camiası olarak ilk önce yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Özellikle bu camianın içinde yıllardır görev yapıp bu göreve gelmeniz bizleri mutlu etmiştir. Yapacağınız hizmetlerde Karate camiasının da yanında olmanızı istiyoruz” dedi

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay” Karate camiasının bu nazik ziyaretinden dolayı sahsınızda tüm camianıza teşekkür ediyorum. Bizler her spor branşının yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Özellikle bundan sonra her kesimin spor yapması için çalışmalar proje çalışmalarını sürdürüyoruz. Spor salonlarımız bundan sonra halkımız hizmetinde ve devamlı olarak açık olmasını sağlamak için çalışmalar başlattık.”dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri