Karatay’ın gözü şampiyonlukta

Liseler arası A gençler voleybol karşılaşmasında Karatay Anadolu Lisesi, bugün oynayacağı maçta Seydişehir temsilcisini yenerek Konya’yı Türkiye şampiyonasında temsil etmeyi hedefliyor.

Liseler arası A gençler voleybol karşılaşmasında Karatay Anadolu Lisesi,  bugün oynayacağı maçta Seydişehir temsilcisini yenerek Konya’yı Türkiye şampiyonasında temsil etmeyi hedefliyor.

Grubunda şampiyon olarak diğer bölgelerin grup birincileri ile karşılaşan Karatay Anadolu lisesi sadece Karapınar Metal’e  3-1 yenildi.

 Son karşılaşmada Seydişehir temsilcisini yenerek Konya’yı temsil etmek isteyen Karatay Anadolu Lisesi sporcuları bu maçı kazanacaklarına inanıyorlar.

Okulun Beden Eğitimi öğretmeni Sıdıka Burcu Cavlazoğlu,”Hedefimiz Konya’yı Türkiye şampiyonasında temsil etmek. İyi ve yetenekli sporculara sahibimiz. Pazartesi günü oynayacağımız karşılamada öğrencilerime güveniyorum” dedi.

Daha önce Karapınar Metal Türkiye şampiyonasında Konya’yı temsil edecek ilk takım olmuştu. İkinci takımı ise bu karşılaşmanın galibi belirleyecek

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri