Karatay’ın en büyük yatırımı olimpiyat park

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ak Parti Karatay İlçe Başkanı İsa Küçükkerniç ve Meclis üyesi adayları Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykanı ziyaret etti.

Ziyarette Sporun önemine değinen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye olarak en fazla yatırımı spora yaptıklarının altının çizdi. Mahalle aralarına yapılan basketbol ve futbol sahalarının yanı sıra yürüyüş alanları, Konyaspor tesisleri, Adalet Parkı içerisinde sportif aktiviteler yaptıklarını dile getiren Hançerli, son olarak da Karatay’a olimpiyat parkını kazandıracaklarını söyledi. Karatay’a kazandırılacak olan Olimpiyat parkının şuana kadar Karatay Belediyesinin en büyük yatırımı olduğunu dile getiren Başkan Hançerli, bu parkın yapımında ulusal düşündüklerini ve olimpiyat ödülü kazanmış sporcuların isimlerinin anılması ve plaket törenleri gibi bir takım organizasyonların yapılacağını vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykan yerel seçimlere yaklaştığımız şu günlerde Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye adaylık sürecinin hayırlı olmasını diledi. Olimpiyat parkı projesinin kendilerini heyecanlandırdığını vurgulayan Mehmet Baykan, Fair-Play ödül sahibi bir şahıs olarak kendisini onurlandırdığını belirtti. Baykan, “Türkiye geneli olarak bakıldığında Olimpiyat Parkı projesinin gerçekleştiği takdirde ilk olacağını bildiklerini ifade ederken, bunun yanı sıra ulusal bir görüntü verilecek olması Konya’nın adının duyurulması noktasında da önemli bir adım olacaktır” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri