Karatay’ı daha da ileriye taşıyacağız

AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, “Karatay’da son 15 yıl içerisinde ve ondan önceki dönemlerde de önemli hizmetler yapıldı. Karatay’ı daha ileriye belediyecilik anlamında taşımaya devam edeceğiz” dedi

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti.  AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Tanıtım ve Medya Başkanı Muhittin Şener, Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Şakreter, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Uzbaş, Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mehmet Yüksel ve Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Betül Baloğlu gazetemizi ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyarette Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak ve Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar hazır bulundu.

ÖNEMLİ HİZMETLER YAPILDI

Ziyarette konuşan AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere devam ettiklerini belirterek, vatandaşın taleplerini yerinde aldıklarını söyledi. Karatay’da önemli belediyecilik hizmetlerinin yapıldığına dikkat çeken Kılca, “Karatay’da son 15 yıl içerisinde ve ondan önceki dönemlerde de önemli hizmetler yapıldı. Karatay’ın çıtası giderek yükseliyor. Vatandaşın taleplerini yerinde görüyoruz. Memlekette ekonomik bir kriz var. Bunu da biliyoruz. Bu yüzden bazı serzenişler olsa da halledilebilecek küçük talepler var. Karatay Belediyesi beldelerimize önemli yatırımlar yapmış durumda. Tatlı su çeşmeleri yapılmış. Kentsel dönüşümle ilgili çok önemli çalışmalar yapıldı. Kamu binaları yapıldı, şehir hastanesi yapıldı. Adliye ve Karatay Üniversitesi bölgemize kuruldu. Vatandaşlarımız bizlerden daha önemli hizmetler talep ediyor” dedi.

VATANDAŞIN GÖNLÜNE GİRECEĞİZ

Büyükşehir’deki belediye tecrübesini Karatay’da gerçekleştireceğini dile getiren Kılca, “Karatay’ı daha ileriye belediyecilik anlamında taşımaya devam edeceğiz. Vatandaşın gönlüne dokunmayı, vatandaşı ziyaret etmeyi ve bir bardak çayını içmeyi istiyoruz. Bir şekilde vatandaşla görüşmeyi istiyoruz. Vatandaş, ‘seçim dönemi geliyorsunuz. Bir daha gelecek misiniz?’ diye soruyor. Vatandaşla göz göze gelmek istiyoruz. Vatandaş şehri sizinle birlikte yönetmek istiyor. Güzel hizmetler yapsanız da vatandaşın gönlüne girememişseniz.Vatandaşın gözünde çok bir değeriniz olmuyor. O yüzden gönülden Karatay diyoruz” diye konuştu.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri