Karatayda yarı final heyecanı başlıyor

Karatay Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor.

Karatay Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu herkes için futbol birimi Konya HİF İl Temsilciliği organizasyonluğunda gerçekleşen Karatay Belediyesi 12.Kurumlar arası Bahar Futbol Turnuvası’nda yarı finale gelindi.

Geçtiğimiz günlerde oynanan çeyrek final maçlarında Numune Hastanesi-Selçuklu İlçe Milli Eğitim 4-8, Karatay Belediyesi-Beyhekim Ağız ve Diş penaltılarla 9-10, Başkent Üniversitesi-Sosyal Güvenlik Kurumu 3-0 ve İl Özel İdare Kararlar-Konya Büyükşehir Belediyesi 1-5 alınan sonuçları alındı.  Yarı finalde Başkent Üniversitesi Beyhekim Ağız ve Diş takımı ile eşleşirken, Selçuklu İlçe Milli Eğitim ve Konya Büyükşehir Belediyesi finale çıkmak için mücadele edecek. Bugün ve yarın oynanacak yarı final maçlarının ardından 15 Haziran’da final ve kupa töreni ile turnuva sona erecek.

Bu yıl 12. düzenlenen Karatay Belediyesi Kurumlararası Bahar Futbol Turnuvası ilgili açıklamalarda bulunan Konya HİF İl Temsilcisi İbrahim Karabacak:  Konya’da artık geleneksel olan bu turnuvanın başlaması ve istikrarlı bir şekilde yıllardır devam etmesinden dolayı Karatay Belediyesi’ne başta Başkan Mehmet Hançerli olmak üzere, emeği geçenlere ve tüm katılımcılara federasyon adına teşekkür ediyorum. Toplam 30 takımın katılımı ile 27 Nisan’da başlayan turnuvada şuana kadar 73 maç oynandı, ilgililer turnuva ile ilgili bilgileri Konya HİF İl Temsilciliği resmi web sayfası olan www.konyahif.org dan takip edebilir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri