Karatayda lisanssız sporculara ödül

Karatay Belediyesi tarafından yapılan Karma İlköğretim Okulu Spor Salonunda gerçekleşen ödül törenine Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya İl Milli Eğit

Karatay Belediyesi tarafından yapılan Karma İlköğretim Okulu Spor Salonu’nda gerçekleşen ödül törenine Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, okul yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Futbol, voleybol, kros, masa tenisi ve satranç kategorilerinde dereceye giren 291 öğrenci törende ödül aldı. Törende bir konuşma yapan Konya İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutan ve onların geleceğe güvenle bakmasını sağlayan bir değer olduğunu vurgulayarak Karma İlköğretim Okulu Spor Salonu’nun yeniden düzenlenmesinden dolayı Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ ye teşekkür etti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Karma İlköğretim Okulu’na yapılan spor salonu gibi beş okula daha spor salonu kazandırılarak gençlerin spora olan ilgisinin ve fiziksel tesis imkanlarının artırılmasının hedeflendiğini belirtti. Cemil Keleşoğlu Lisesi, Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu, Tarım Meslek Lisesi, Olimpiyat İlköğretim Okulu ve Yaşar Doğu İlköğretim Okulu’na da 2012 yılı içerisinde spor salonu yapılacağının müjdesini veren Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi’nin spora olan desteğinin süreceğini belirtti.

Hançerli’ nin ardından söz alan Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş eğitimin yanında sosyal faaliyetlerin de önemine dikkat çekerek, çocukların yeteneklerinin ortaya çıkartılarak değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Spora yaptığı desteklerden dolayı Başkan Hançerli’ye teşekkür eden Kaymakam Altıntaş yeni yapılacak olan spor salonları sayesinde törende ödül alan lisanssız sporcuların geleceğin lisanslı ve profesyonel sporcuları olacağına inandığını belirtti. Protokol konuşmaları sonrasında Mahide Koşukçu ilköğretim Okulu öğrencilerinin yöresel oyunlar oynamalarının ardından 291 sporcu ödüllerini protokolün elinden aldı.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri