Karatayda 3. etap yarışları tamamlandı

Karatay Belediyesince geleneksel hale getirilerek Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği ve Konya Bisiklet İl temsilciliği işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen Ödüllü Düz Bisiklet yarışlarının 3 ncü etab

Karatay Belediyesi’nce geleneksel hale getirilerek Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği ve Konya Bisiklet İl temsilciliği işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen Ödüllü Düz Bisiklet yarışlarının 3 ncü etabı Adalet Parkında yaklaşık 120 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Düzenlenen yarışa Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya Bisiklet Sevenler ve Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği Başkanı Fatih Yılmaz, Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Vedat Işık, Bisiklet Federasyonu Konya İl Temsilcisi Tevfik Erdoğdu ve Belediye Meclis üyeleri hazır bulundu.

Adalet parkında düzenlenen yarışlar erkeklerde 0-8, 9 – 13, 14 yaş üstü, bayanlarda ise 0 – 10 ve 9 – 11 yaş olmak üzere 5 kategoride yapıldı. Yarışların sonunda dereceye giren sporcular başta bisiklet olmak üzere, eşofman, saat ve futbol topu olmak üzere çeşitli hediyeler aldılar. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Bisiklet sporunu kalkındırmak ve sevdirmek amacıyla Konya Bisiklet İl Temsilciliği ve Bisiklet Sporu Kalkındırma Derneği ile böyle bir organizasyonu ortaklaşa gerçekleştirdiklerini ifade etti. 5. Karatay Ödüllü Düz Bisiklet Yarışlarının son etabını Olimpiyat Parkı’nda yapacaklarını söyleyen Başkan Hançerli, bisiklet sporunu Karatay’da ve Konya’da yaygınlaştırmak amacında olduklarını ifade ederek yarışlara 7 den 70 e herkesin davetli olduğunu hatırlattı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri