Karatay Yaz Okulu etkinlikleri sürüyor

Karatay Gençlik Meclisi Yaz Okulu’nu ziyaret eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Gençlerimizin geleceğe en iyi hazırlanması adına üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz” dedi

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen “Karatay Gençlik Meclisi Yaz Okulu” eğitimleri devam ediyor. Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de destekleriyle yürütülen projeye katılan öğrenciler; teorik ve uygulamalı eğitimlerin yanı sıra birçok branşta atölyeler ile Paintball, Bowling, Lazer Tag, Yüzme, Halı Saha, At Binme, Sinema, Konya Bilim Merkezi Gezisi, Kamp, Oryantiring, Şehir Turu, piknik ve teknik gezilerden de yararlanıyor.

BAŞKAN HASAN KILCA, YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, kurslarda eğitim öğren öğrencilerle bir araya geldi. Karatay Gençlik Meclisi Yaz Okulu’na katılan öğrencileri tebrik eden ve aldıkları eğitimler ile katıldıkları atölye çalışmaları ve etkinlikler hakkında bilgi alan Başkan Hasan Kılca, kursiyerlerle bir süre sohbet etti.

Ülke gençliğine ve geleceğine büyük önem verdiklerini, her fırsatta da onların çok daha iyi bir şekilde yetişmeleri için gayret ettiklerini belirten Hasan Kılca, bu kapsamda yürütülen Karatay Gençlik Meclisi Yaz Okulu” projesinin de önemine değindi. Kılca; “Projemize dahil olan öğrenciler; teorik eğitimlerden atölye çalışmalarına, yüzmeden Paintball’a, şehir içi ve şehir dışı gezilerinden doğa kamplarına ve sportif faaliyetlerden kişisel gelişime kadar daha birçok etkinliğe katılıyor. Çocuklarımız ve gençlerimiz, bu sayede yaz tatillerini değerlendirebilmiş oluyor, hem fiziksel hem de ruhen de kendilerini geliştiriyorlar. Bizler de Karatay Belediyesi olarak onların yanında yer almaya, gençlerimizin iyi yetişmeleri için onları desteklemeye ve bu bağlamda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri