Karatay yaz kurslarında görkemli final

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen “Karatay Gençlik Meclisi Yaz Kursları” eğitimleri sona erdi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Amacımız, nesillerimizin ihyası ve yavrularımızın geleceğe iyi hazırlanması” dedi.

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen “Karatay Gençlik Meclisi Yaz Kursları” eğitimleri sona erdi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Amacımız, nesillerimizin ihyası ve yavrularımızın geleceğe iyi hazırlanması” dedi.

“Fethedilecek Çok Gönül Var ise Kat Edilecek Çok Yol Var” sloganıyla özellikle eğitim çağındaki çocuk ve genlere yönelik çalışmalarını sürdüren Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, hayata geçirdiği önemli bir projesini daha başarıyla tamamladı.

Eğitim çağındaki çocuklar ve gençlerin Yaz tatillerini daha verimli ve keyifli geçirebilmeleri amacıyla hayata geçirilen “Karatay Gençlik Meclisi Yaz Kursları” eğitimleri sona erdi. Eğitimlerin finali ise yine Karatay Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen kapanış programıyla gerçekleştirildi.

700 ÖĞRENCİ BAŞVURDU

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, programda yaptığı konuşmada Karatay Gençlik Meclisi’nin hayata geçirdiği projeye bu yıl 400 ortaokul, 300 de lise olmak üzere toplamda 700 kişinin başvurduğunu, öğrencilerin 4 Temmuz ile 26 Ağustos tarihleri arasında yoğun bir eğitim ile birçok faaliyete katıldığını söyledi.

Hasan Kılca, sözlerini şöyle tamamladı; “Bir yandan ilçemizin ihtiyaç duyduğu yeni okullar inşa ederken, diğer taraftan da okullarınızın varsa eksikliklerinin giderilmesi için birçok yeni hizmeti hayata geçiriyoruz. Yine, 3 yıldır olduğu gibi bu yıl da ilçemizde ilkokula başlayacak yaklaşık 10 bin yavrumuza çanta ve kırtasiye desteği veriyoruz. Okullarımızın bahçelerinde yeni ve FIFA normlarına uygun suni çim halı sahalar yapıyoruz. Okullarımıza TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları kitaplıkları kuruyoruz. Binlerce öğrencimize TÜBİTAK Meraklı Minik, Bilim Çocuk ile Bilim ve Teknik dergileri gönderiyoruz. Dolayısıyla bu ve sayamadığım daha birçok proje ile hizmetimizde tek amacımız; nesillerimizin ihyası ve yavrularımızın geleceğe çok daha iyi hazırlanmasıdır. Gençlerimiz ve çocuklarımız için ne yapsak azdır. Bu yaz döneminde de onlar için elimizden geleni yapmaya gayret ettik, etmeye de devam edeceğiz.”

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri