Karatay Polikliniği inşaatı sürüyor

Karatay Belediyesi, Numune Hastanesi ile imzaladığı protokol doğrultusunda gerçekleşen Karatay Semt Polikliniği inşaatı hızla yükseliyor.
Karatay Belediyesi, Numune Hastanesi ile imzaladığı protokol doğrultusunda gerçekleşen Karatay Semt Polikliniği inşaatı hızla yükseliyor.
     Akçeşme Mahallesi Piri Esat Caddesi ile Ufuk Sokak'ın kesiştiği noktada bin 612 metrekarelik arsa üzerine 3 bin 568 metrekarelik inşaat alanında 2 katlı yapılması planlanan Numune Hastanesi Karatay Semt Polikliniği'nin ise 2012 yılı sonunda hizmete girmesi planlanıyor.
     Karatay Belediyesi'nin 2012 projeleri içerisinde büyük bir öneme sahip olan Karatay İş Merkezi, 4 bin metrekarelik toplam alanı ile 3 kat olarak planlandı.
     Melike Hatun Çarşısı bitişiğinde yapımı devam eden Karatay İş Merkezi'nin yaklaşık maliyeti ise 3 Milyon 500 bin liraya ulaşacak.
     Özellikle toplantı salonu ihtiyacının gün geçtikçe arttığı günümüzde 600 kişilik bir toplantı salonunun şehir merkezine yapılması önemli bir eksikliği gidererek, Karatay'a sosyal yönden büyük bir gelişme sağlayacak.
     Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'nin katılımıyla 30 Nisan'da Karatay İş Merkezi ve Numune Hastanesi Karatay Semt Polikliniği'nin temel atma töreni gerçekleşecek. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri