Karatay Milli Eğitim şampiyon oldu

Karatay Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bahar Futbol Turnuvası sona erdi

Karatay Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bahar Futbol Turnuvası sona erdi. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile finalde karşı karşıya gelen Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü turnuva sonunda birinciliği elde ederken, Aslanlı Kışla Spor Tesislerinde düzenlenen törenle ilk üçe giren takımlara ve centilmen takıma kupaları verildi.

Karatay Belediyesi’nin Resmi Kurumlarda çalışan personel arasındaki dayanışmayı arttırmak amacıyla düzenlediği Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası’nın Onbirincisi Aslanlı Kışla Çim Sahada oynanan final  maçı ile sona erdi. 28 takımın katılımı ile başlayan, oldukça çekişmeli ve centilmence oynanan karşılaşmalar sonunda Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi finalde karşı karşıya geldi. 2 – 0 lık üstünlüğü elde eden Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 11. Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvasını şampiyon olarak tamamladı. Final maçı öncesinde Büyükşehir Belediyesi ile İl Sağlık Müdürlüğü üçüncülük ve dördüncülük için karşı karşıya gelirken, Büyükşehir Belediyesi 3 – 0 lık galibiyetle üçüncülüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ise dördüncülüğü elde etti.

Final maçlarının ardından ödül törenine geçildi. Törene Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Dursun Odabaşı, Yarma Belediye Başkanı Mustafa sarıca, Ovakavağı Belediye Başkanı Nuh Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri, resmi kurumların yöneticileri  ile çok sayıda davetli katıldı. 11. Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında dereceye girenlere kupaları ve çeşitli hediyeler törene katılan protokol tarafından verildi. 28 takım arasından Başkent Konya Hastanesi en centilmen takım olarak centilmenlik kupası alırken, üçüncü olan Büyükşehir Belediyesine kupasını İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, ikinci olan Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Hastane Başhekimi Prof.Dr. Dursun Odabaşı ve şampiyon olan Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımına ise Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli kupalarını ve hediyelerini vererek sporcuları tebrik etti.

Düzenlenen kupa töreninde kısa bir konuşma yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, resmi kurumalarda yoğun stres altında çalışan personelin spor yapmalarını teşvik etmek ve personelin kendi aralarındaki dayanışma ve kaynaşmasını artırmak amacıyla düzenledikleri bahar futbol turnuvasında centilmence mücadele eden tüm takım ve yöneticilerini tebrik ederek her yıl geleneksel olarak devam eden bu turnuvanın önümüzdeki yıllarda da devam edeceği temennisinde bulundu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri