Karatay Kent Konseyi’nden Kültür hayatına katkı

Karatay Kent Konseyi, yayıncılık hayatına da önemli bir katkı yaptı. Edebiyattan sanata, psikolojiden teknolojiye ve tarihten kitaba kadar daha birçok konunun işlendiği Firar Dergisi yayın hayatına başladı.

Karatay Kent Konseyi, yayıncılık hayatına da önemli bir katkı yaptı. Edebiyattan sanata, psikolojiden teknolojiye ve tarihten kitaba kadar daha birçok konunun işlendiği Firar Dergisi yayın hayatına başladı. İlk sayısında “Gençlik ve Gönüllülük” teması çerçevesinde okuyucuyla buluşan dergi, 60 kişilik genç bir ekip tarafından hazırlanıyor.

Karatay Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen programda konuşan Firar Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ayşe Gerez, derginin ilk sayısını görmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı ve Firar Dergisi İmtiyaz Sahibi Ahmet Babuççu, “Yüce Rabbimden dergimizin fethedilmiş gönüllere ‘Firar’ edecek kırlangıçların kalplerine konacak içerikler üretmek için bize imkân nasip etmesini diliyorum. Baştan beri bir yayın organımızın olmasını arzulamış ve gençlerimize tüm güzellikleri ulaştırmayı hedeflemiştik. Çok şükür bu hedefimizi başarmış bulunuyoruz. Bugün 1 yıllık bir serüvenin ardından dergimizin ilk sayısını elimize almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Firar da inşallah Büyük Doğu, Muhit, Ayraç, Hece ve Dergâh gibi dergilerin arasına girerek asırlarca yaşar diye umut ediyoruz.”

Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fazilet Koçyiğit ortaya çıkan kıymetli eser dolayısıyla gençleri tebrik etti.

Karatay Kent Konseyi Başkanı Abdürahim Arslan ise Firar Dergisi’nin ortaya çıkmasında emeği olanları kutladı.

HABER MERKEZİ


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri