Karatay desteği kötüye kullanıldı

Konya'nın merkez ilçeleri arasında AK Parti'ye en yüksek oyun çıktığı Karatay'da İYİ Parti'nin belediye başkan adayı olan Av. Ahmet Tamer, “Karataylılar, AK Parti'ye çok şans verdi. Onlar ise bu şansı hep kötüye kullandı.Bu seçimde çok şey değişecek” dedi

İYİ Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Avukat Ahmet Tamer, seçim çalışması kapsamında beraberindeki heyet ile Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi Haber Müdürü Halid Şen hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şen, belediye başkan adayı Tamer ve beraberindekilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. İYİ Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Avukat Ahmet Tamer ise sahadaki izlenimlerini Merhaba Gazetesi'ne anlattı.

KARATAY'DAN ESKİSİ GİBİ YÜKSEK OY ÇIKMAYACAK!

En büyük ittifakın sandıkta olacağını söyleyen Tamer, vatandaşın AK Parti'ye gereken cevabı 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçiminde vereceğini söyledi. AK Parti'ye merkez ilçeler arasında en fazla oyun çıktığı ilçe olan Karatay'da AK Parti'nin geçmiş yıllardaki gibi yüksek oyları alamayacağının altını çizen Tamer, şunları söyledi: “Tamam halâ Karatay'da Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'a vatandaşımızın sevgisi vardır. Fakat yerel yönetim noktasında vatandaş çok şikayetçi. Değişim isteniyor. Ben, şahsen yaptığım saha çalışmalarından şunları anlıyorum. AK Parti'nin belediyeciliğine ciddi tepki var. Vatandaş, AK Parti'ye çok şans verdi. İktidar partisi de bu şansı her defasında kötüye kullandı. Ekonomi kötüye gitti. Tarım ve hayvancılık ile uğraşan insanlarımız büyük bir çıkmazın içine girdi. Anlayacağınız daha çok sorun var. Kimse zannetmesin artık Karatay AK Parti'nin eskisi gibi kalesi. Vatandaş, çoğu şeyin farkında. AK Parti açısından her şey eskisi gibi olmayacak. Biz de bu sıkıntılı süreçlerin nasıl atlatılacağına dair vatandaşımıza bilgi veriyoruz. Üretim şart. İlçenin ihtiyacı olan hususlar var ve hepsini biliyoruz.”

MUHARREM DURSUN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri