Karatay Belediyespor yeni sezon hedefini belirledi

Karatay Belediyespor Kulübü antrenörleri, yeni sezon hedeflerini belirlemek amacıyla bir araya geldi.

Karatay Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Karatay Belediye Başkan Vekili Şaban Önal, Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ciğer, Karatay Belediyespor Kulübü Başkanı Muhittin Şener, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Karatay Belediyespor Kulübü antrenörleri katıldı.

"DAHA FAZLA SPORCUYA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ"

Karatay Belediye Başkan Vekili Şaban Önal, yeni dönemin dayanışma içinde ve verimli bir şekilde geçmesini umduğunu ifade etti. Karatay Belediyespor Kulübünün kurulduğu günden bu yana önemli başarılara imza attığını belirten Şaban Önal, “Bizler Karatay Belediyesi olarak ilçemizin her alanda olduğu gibi spor alanında da en iyi seviyelerde olması için çalışıyoruz. Belediye olarak genç yeteneklerin keşfedilmesi ve desteklenmesi gibi hedefler bizim önceliklerimiz arasında. Bu anlamda Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca’nın spora verdiği özel önem bulunmaktadır. Onun destekleriyle Kulübümüz kısa süre içinde önemli başarılar elde etti. Yeni sezonda daha fazla sporcumuza ulaşmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda Karatay Belediyespor Kulübümüzün ve antrenörlerimizin çabalarını takdir ediyoruz. Tüm ekibe gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor; Kulüp Başkanımıza ve Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

"BAŞARININ SÖZÜNÜ VERDİK"

Karatay Belediyespor Kulüp Başkanı Muhittin Şener, kulübün yeni sezonda daha başarılı olması için azimle çalışacaklarını ifade etti. Muhittin Şener, “Karatay Belediyespor Kulübümüzün tüm branşlarında görev yapan antrenörlerimizle bir araya gelmekten memnuniyet duyuyoruz. Her bir antrenörümüz, görev yaptığı branşlarda gösterdiği çaba ve sporcularımıza kattığı değerlerle kulübümüzün bugüne kadar geldiği noktada büyük bir rol oynamıştır. Bu özverili çalışmaları için tüm antrenörlerimizi içtenlikle tebrik ediyorum. Başkanımıza bu yıl her branşta başarılı olacağımıza dair söz verdik. Bu doğrultuda çalışmalarımızı azimle sürdürerek kulübümüzün yeni sezonda başarılı olması için ne gerekiyorsa yapacağız; yeni yönetim ve yeni sezon hayırlı olsun” dedi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri