Karataş Sahillerinde Temizlik Başladı

Karataş Belediyesi’nin Rota Doğa Sporları ve Gezi Kulübü ile sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında başlatılan Sahillerimiz Temiz Kalsın, Yarınlar Güzel Olsun Projesi kapsamında Tuzla Mahallesi sahilinde temizlik yapıldı. Karataş Belediye...

Karataş Belediyesi’nin Rota Doğa Sporları ve Gezi Kulübü ile sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında başlatılan Sahillerimiz Temiz Kalsın, Yarınlar Güzel Olsun Projesi kapsamında Tuzla Mahallesi sahilinde temizlik yapıldı.

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, sahillerin temiz kalması için vatandaşlara da büyük görev düştüğünü belirtti. Temizlik çalışmalarını önümüzdeki günlerde Karataş’ın diğer sahillerinde de yapacaklarını kaydeden Ünal, proje ile yerel halkın ve o sahilleri kullanan vatandaşların daha duyarlı olmasını sağlamak istediklerini aktardı. İlçedeki güzellikleri doğanın parçası olan diğer canlılar ile birlikte korumayı hedeflediklerini dile getiren Ünal, "Bu bağlamda ilki gerçekleşen bu sosyal sorumluluk projesinin Belediyemiz ve halkımız için de ilk adım olarak görüyoruz. Sahillerimizin temiz olması o bölgede yaşayan canlılar kadar sahillerimizi kullanan tatilcilerimiz açısından da büyük önem arz etmektedir. Sahillerimizden neler çıkmıyor ki pet ve cam şişeler, traktör ve araba lastikleri demir çubuklar, poşetler..." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri