Karapınar:Sportif sıkıntı yaşamayacağız!

Üç etaptan oluşan hazırlık kampının tamamlandığını ve şimdi tamamen yeni sezona konsantre olmuş bir şekilde çalışmalarına devam edecek Konyaspor'umuzun, 2010-2011 sezonunda başarılı olacağına inandığını ifade eden Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, tüm
30 Haziran'da başlayan yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 3 etaplık bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Karapınar, "Konya, Kızılcahmam ve Avusturya'da yapılan kamplar son derece faydalı geçti. Kadrosunu neredeyse yeniden oluşturan bir takım olarak böylesi kamplar oyuncuların birbirlerine uyumu, kaynaşması açısından faydalı oluyor. Konyaspor'da böyle faydalı bir kamp dönemi yaşadı. Ziya Doğan gibi tecrübeli ve Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olan başarılı bir teknik adama sahibiz. Bu bizim en büyük avantajlarımızdan. Kendisinin bilgi, birikim ve tecrübesinden faydalanarak 1 yıl aradan sonra yeniden yükseldiğimiz Süper Lig'de zor günler yaşamayacağımıza inanıyorum" dedi.

BORÇ YÜKÜ HAFİFLEYECEK

"Konyaspor'u her alanda kurumsal bir kimliğe kavuşturmak için çalışmalarımız devam ediyor" diyen Bahattin Karapınar, "Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi borç yükünün altına giren, bu yükün temizlenmesi için göreve gelen yönetimlerin çaba harcadığı, bu nedenle kalıcı ve sportif başarılar için zamanın kalmadığı bir yapıdan ayağını yere daha sağlam basan bir düzene geçmek istiyoruz. Bunun ilk çalışmalarını geçtiğimiz sezon şampiyon olan kadromuza alacaklarını ödeyerek ve mevcut borçlardan da bir bölümünü kapatarak başlattık. Bu sezonda aynı şekilde borç yükünün hafiflemesi için çalışacağız. Konyaspor'un, önümüzdeki sezonlarda büyük hedefler peşinde koşan ve sağlam bir ekomonik yapıya sahip olan kulüp olarak Süper Lig'deki mücadelesine devam etmesi adına çalışmalarımızı yapıyoruz" diye konuştu.

ŞEHRİN DESTEĞİ BEKLENİYOR

Başkan Bahattin Karapınar, "Bütün yaptığımız ve yapmayı planladığımız çalışmalarda Konya şehrinin desteğini bekliyoruz. Konya'nın sportif alanda başarılı olması, adının daha fazla duyulması ve şehrin tanıtımının yapılması anlamına geliyor. Bir tane Konyaspor var ve Konyaspor'un başarısı Konya şehrinin başarısı anlamına geliyor. Hep birlikte el ele vererek ve yükselme grubu maçlarında olduğu gibi birlik beraberliği yakalayarak Konyaspor'umuzu yukarılara taşımamız gerekiyor. Bu şehir bunu rahatlıkla yapabilir. Önemli olan mevcut potansiyeli harekete geçirmek. Bunu da başaracağımıza inanıyorum" şeklinde görüş belirtti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri