Karapınarlı gençler yemekte buluştu

1.Amatör Küme A grubu U19 liginde yenilgisiz olarak şampiyon olarak Süper gruba yükselen Karapınar Belediyespor genç takımına şampiyonluk yemeği verildi

Karapınar Belediye Başkan Yardımcısı Duran Karagöz’ünde katıldı şampiyonluk yemeğinde konuşan Kulp Başkanı Ahmet Çelebi,” Son 3 yıldır birlikte oynayan futbolcularımız bu sezon kırılması güç bir ortalama sezonu tamamladılar. Konya Amatör takımları arasında yenilmeyen 3 takımdan birisi olma özelliği bizlere ayrı bir sevinç yaratmıştır. Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum. Şampiyonlukta emeği geçen Belediye Başkanımız Mehmet Mugayıtoğlu, Başkan Yardımcısı Duran Karagöz, meclis üyeleri ve Karapınarlı esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan Yardımcısı Duran Karagöz ise spora büyük önem verdiklerini kaydederek,” Karapınar Belediyespor olarak altyapıya büyük önem veriyoruz. Bunun meyvelerini almak bizim doğru hedeflere peşinde olduğumuzun bir göstergesi. Centilmence mücadele edilerek alına başarı sevindirici. Bizler Gençlerimizin Zararlı alışkanlıklar kazanmasını değil sora yaparak onların toplum içerisinde saygın bir yer olmasını hedefliyoruz. Karapınar gençlerimiz spor yapmasına dün destek olduk yarında olmaya devam edeceğiz. Başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri