Karapınarlı futbolcular Amatörde dikkat çekti

Türkiye Amatör Milli takımın değişmez oyuncuları Karapınar Belediyesporlu Gökhan ile Karapınar Belediyespor altyapısından yetişen Muhammet Kızılkaya gösterdikleri performans ile otoriterlerden tam not aldı.

Türkiye Amatör Milli takımın değişmez oyuncuları Karapınar Belediyesporlu Gökhan ile Karapınar Belediyespor altyapısından yetişen Muhammet Kızılkaya gösterdikleri performans  ile otoriterlerden tam not aldı.

Nevşehir’de şampiyon olan ve Ekim ayında Malta da düzenlenecek olan 2 sporcu bir çok takımın transfer gözdesi haline geldi.

Konyaspor A2 takımında da forma giyen Gökhan sezon başında BAL takımlarından memleketi Karapınar Belediyespor’da, Muhammet Kızılkaya da Kırıkkalespor’da sezonu tamamladı.

Amatör milli takımı Ankara karmasına seçilen iki Karapınar’lı sporcu spor kamuoyunu kendilerine hayran bıraktı.Nevşehirde Kayseri karmasını 1-0 yenip 5 maçı da kazanıp şampiyon olan Ankara karmasında Gökhan ile Muhammet göze batan futbolcular arasında yer aldı.

Bu sezon her iki sporcunun da profesyonel olarak spor yaşantılarını sürdürmeleri bekleniyor. Birçok kulüp Gökhan ve Muhammet’i renklerine katabilmek için mücadele ediyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri