Karapınardan itiraf!

Konyapor Başkanı Bahattin Karapınar, Ziya Doğandan boşalan teknik direktörlüğe getirdikleri Yılmaz Vuralda tam isabet sağladıklarını, Vuralın doğru bir tercih olduğunu söyledi
Yılmaz Vural'ın teknik direktörlüğe gelmesiyle yeni bir hava yakalandığını ifade eden Bahattin Karapınar, "Yeni teknik direktörümüzle ve yeni heyecanımızla çıktığımız maçtan 3 puanla ayrılmak istiyorduk ama maalesef olmadı. Ama sahada iyi bir oyun vardı. Futbolcularımızın kendilerine olan özgüvenlerinin daha fazla yerine geldiğini gördük" dedi.
 
Başkan Bahattin Karapınar, takımdaki değişikliğin şehre de yansıdığını belirterek, “Yılmaz hoca deneyimli ve tecrübeli bir teknik direktör. Şu anki Konyaspor'umuzun yapısına en uygun isim. Daha önce Konya'da çalışması kendisi adına bir avantaj olurken, yapımızı da çok iyi bilmesine katkıda bulundu. Bizde bunun için Yılmaz hoca tercihini yaptık. İyi ki de böyle bir tercih yapmışız. Geldiği günden itibaren Konyaspor'umuza bir enerji ve sinerji verdi. Şehrin bütünleşmesi adına büyük gayret gösteriyor. Tercihimizin doğru olduğunu gördük” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri