Karapınar şampiyonluk kupasını aldı

Süper Amatör Grup’ta şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Karapınar Belediyespor’a şampiyonluk kupası takdim edildi.

2018 Futbol Sezonu'nda, Süper Grubu lider tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Karapınar Belediyespor kupasını aldı. Ligde son hafta oynadığı Selçuklu Belediyespor maçı sonrasında yeşil-siyahlı ekibe kupasını, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ile Konya ASKF Başkan Vekili Mehmet Günbaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından takdim edildi. Kadınhanı Belediyespor da ikinci olarak play-out maçı oynamaya hak kazandı. Kadınhanı, Akşehir ya da Ereğli ile Bölgesel Amatör Lig’e yükselme adına karşılaşacak.

2013-2014 SEZONUNDA MÜCADELE ETMİŞTİ

Karapınar Belediyespor, bu son uçla 4 sezonun ardından yeniden Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ne yükseldi. Yeşil-siyahlılar, 2013-2014 Futbol sezonunda; 5. Grup’ta Sarayönü Belediyespor ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor’la Konya’yı Bölgesel Amatör Lig’de temsil etti ve sezon sonunda küme düştü.

2015’TE BAL’IN KAPISINDAN DÖNDÜ

Karapınar Belediyespor, 2014-2015 Futbol Sezonunda ise Sarayönü Belediyespor’la Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmek için play-off oynadı. 35. dakikada Rafet Çetinkaya ile öne geçen yeşil-siyahlılar 48. dakikada Ahmet Sarı ve 52. dakikada Abaka’nın gollerine engel olamayınca mücadeleyi 2-1 kaybederek BAL’ın kapısından döndü.

ABİDİN KURT

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri