Karapınar: Hak ettiğimizi alamadık

Gaziantepspor maçında galibiyeti hak ettiklerini ancak karşılaşmanın hakemlerinin yanlış değerlendirmeleri sonucunda 2 puan kaybı yaşadıklarını belirten Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, mücadelelerinden dolayı teknik heyetimizi ve oyuncuları kutladı.
Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Gaziantepspor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Gaziantep deplasmanı tüm takımlar için önemli ve zor bir deplasman. Eksiklerimizin olduğunu ve yeni oluşan bir takım olduğumuz için sezonun ilk haftalarında sıkıntılar yaşayabileceğimizi defalarca söyledik. Ancak haftalar ilerledikçe takımımızda taşlar yerine oturmaya başladı. Bunu Gaziantepspor karşısında gösterdik. Mağlup duruma düşmemize rağmen bir an olsun oyun disiplininden kopmadık ve kazanmak adına son düdüğe kadar mücadelemizi ortaya koyduk. Ama maçtan tartışmalı bir pozisyon sonrası yediğimiz golle berabere ayrılmak bizleri son derece üzdü. Sezonun henüz başı olmasına rağmen hakemlerimizin bu tür maçın kaderini direkt olarak etkileyecek hatalar konusunda biraz daha dikkatli davranmalarını istiyoruz.
Penaltı pozisyonunda herkes topun oyuncumuzun sırtına çarptığını gördü. Ancak Barış Şimşek takdir hakkını penaltıdan yana kullandı. Bunun dışında 2-1 önde olduğumuz anlarda yardımcı hakemin Montona’nın en az 2 metre geriden çıkıp gole gittiği atağımızı kesmesi de sonuca etki eden diğer hatalı karardı. Biz hakemlerimizin art niyetli olmadığını biliyoruz. Ancak daha dikkatli davranmaları ve sonucu belirlemelerini istiyoruz. Gaziantepspor maçında mücadelemizin ve oyunumuzun karşılığının 3 puan olduğunu düşünüyorum. Ancak olmadı. 1 puana sevinemiyoruz. Her geçen gün daha iyi futbol oynayacağımızı bir kez daha tekrarlıyoruz. Çünkü takımımız iyi bir kadroya ve Ziya Doğan gibi işini çok seven, tüm zamanını takımımıza ayıran bir teknik direktöre ve ekibine sahip. Bizim gibi yeni oluşan takımların çok daha fazla yaşadığı sıkıntılı dönemleri biz en az kayıpla atlatmasını bildik. Bundan sonra daha iyi bir Konyaspor izlettireceğimize inanıyorum” şeklinde görüş belirtti.
Spor Toto Süper Lig’de geride kalan ilk 3 hafta sonunda henüz hazır olmamalarına rağmen iyi olduklarını ortaya koyduklarını da sözlerine ekleyen Karapınar, “Bundan sonra daha disiplinli, daha fazla çalışan ve sahada kazanmak adına terinin son damlasına kadar savaşan bir Konyaspor olacak. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek eksiklerimizi en aza indireceğiz” diye konuştu. Karapınar, “Gaziantepspor maçında ortaya koydukları mücadele ve kazanma hırsından dolayı teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyoruz. Ama bizim için lig bundan sonra başlıyor. Milli takım arasından sonra bizim gibi ligin yeni ekiplerinden Bucaspor ile sahamızda oynayacağız. Bu maçın zor geçeceğini biliyoruz. Ama taraftarlarımızın takımımıza daha fazla sahip çıkarak vereceği destekle bu zorluğu da kayıpsız geçmek istiyoruz” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri