Karapınar: Bu oyuncular bu takımı taşır

Konyasporun Antalya kampını ziyaret eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, iyi bir kamp döneminin geçirildiğini ve bunun karşılığını, zorlu geçecek sezonun ikinci devresinin bitiminde Süper Lig hedefini yakalayarak alacak

Teknik Direktör Hüsnü Özkara ve kampta bulunan yöneticilerden sürekli olarak bilgi aldığını söyleyen Bahattin Karapınar, "Çok şükür kampımız iyi bir şekilde ve şampiyonluğa oynayan takıma yakışır şekilde devam ediyor. Takımımız, günde çift antrenman yaparak yoğun ve yorucu bir tempoda sezonun ikinci devresine hazırlanıyor. Bank Asya 1.Lig'de ikinci devrenin zor geçeceğini biliyoruz. Tüm çalışmalarımız bu zor maratona en hazır şekilde girmek için. Antrenmanların yanısıra oynayacağımız özel maçlarda da ikinci devre öncesi son durumumuzu görme imkanını bulacağız. Bu çalışmaların ve harcanan emeklerin karşılığını ikinci yarıda alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Geçmişte yapılan bazı hatalar nedeniyle transfer yapmanın zor göründüğünü de sözlerine ekleyen Karapınar şunları söyledi: "Çok şükür transfer konusunda bir sıkıntımız yok. Biz bu durumu bildiğimiz için sezon başında çok geniş bir kadro kurduk. Bizim bu kadromuz sezon sonuna kadar yetecek bir kadro. Bizim devre arasında yapacağımız en büyük transfer mevcut 30 futbolcumuzun moral motivasyonlarını en yüksek seviyede tutmak olacaktır. Dolayısıyla bundan dolayı da yönetimimiz adına bir sıkıntı duymuyoruz. Tabi ki her takım, her hoca transfer ve takviye yapmak ister. Ama malum, geçen yıldan kalan büyük borçlar bizleri bu yönde elimizi kolumuzu bağlamış durumda. Yapılacak bir şey yok. Bizim oyuncularımız işin bilincindeler. Aslanlar gibi oynuyorlar. İkinci yarıda da transfer yapmadığımız, yapamadığımız için bir sıkıntı yaşatmayacaklarına dair kendileri de söz verdiler. Biz bu takımımızla, bu oyuncularımızla şampiyon olacağız. İşe başlarken de böyle başlamıştık. Sezon başı da devre arası da transfer yapamayacağımızı biliyorduk. Hakikaten şu anda ödenmesi çor zor olan büyük rakamlar elimizi kolumuzu bağlamış durumda. Dolayısıyla baktığımızda da Konyaspor'umuz ligin ilk yarısını bu teknik heyet ve oyuncularla en üst tarafta bitirmiş ve bu oyuncular ligin sonuna kadar da takımını sırtlayacaktır..."
Başkan Karapınar, Bank Asya 1.Lig'de 2009-2010 sezonunun ikinci yarısı ile ilgili olarak ise "İlk yarıda konyaspor gerçekten rekor bir puan elde etti. 37 puan, ilk yarı itibariyle alınabilecek en büyük puan. İkinci yarı içerideki bütün maçlarımızı kazanır, dışarıdan alacağımız 10-12 puan ile çok rahatlıkla şampiyonluğa ulaşacağımızı ümit ediyorum. Ama bu futbol ve futbolda her türlü netice olabilir. Belki çok sıkıntılı maçlar oynayacağız. Mağlup olduğumuz zamanlar olacak. Bizim yönetimimiz o durumlarda takımına sahip çıkabilecek yönetim. Bizim bu kadromuz bu ligin en tecrübeli kadrosu. Dolayısıyla kötü netice aldığımız zaman bile o neticeyi kendi lehine çevirebilecek  tecrübede oyunculardan kurulu. Ben ikinci yarı içerideki bütün maçlarımızın alınması, dışarıdan alınacak 12-13 puanla da rahatlıkla şampiyon olacağımızı ümit ediyorum" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri