Karapınar Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları başladı

2024-2025 sezonunda Konya Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Karapınar Belediyespor, Atatürk stadyumunda Stadında sahaya inerek sezon başı hazırlık çalışmalarına başladı.

Yeşil siyahlılar Teknik Sorumlu Cezayir Polat, Yardımcı Antrenör Fikret Dirdi ve Kaleci antrenörü Ahmet Karabacak nezaretinde, sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdiler.

22 futbolcunun katıldığı ve yaklaşık 90 dakika süren antrenman saha içinde yapılan kısa toplantı ile başladı. Toplantı sonrası yapılan ısınmanın ardından, koşu,topla oyun ve dayanıklılık çalışmaları ile sona erdi. Yeni sezonda iddialı bir kadro kuran Karapınar Belediyespor ,Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Mithat Korkusuz,Başkan Yardımcısı Mustafa Şenses,Yönetim Kurulu üyeleri Enver Tartan ve Ahmet Akyıldız sezonun ilk antrenmanını saha kenarından izlediler. Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Enver Tartan,” Bütçemize uygun, uyumlu ve çalışkan oyuncuları kadromuza katarak üst sıralar hedefi ile çalışmalarımıza başladık. Ligde başarılı ve güzel futbol oynayan bir takım oluşturduk. Bütün hedefimiz ve çalışmamız bu yönde, buna göre takviyeler yaptık ve kadromuzu daha da güçlendirdik. Yeni sezonun tüm takımlarımız için kazasız belasız hayırlı olmasını diliyorum.Her zaman desteğini esirgemeyen Belediye başkanımız İbrahim Önal’a teşekkür ediyorum “ dedi.

İdman sonunda futbolculara tatlı ikramında bulunuldu.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri