Karapınar Belediye 'zirveyi' devraldı

Amatör Küme Süper Grupta 14. hafta geride kalırken deplasmanda Selçukspor'u 3-0 yenen Karapınar Belediyespor maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu.

Amatör Küme Süper Grupta 14. hafta geride kalırken deplasmanda Selçukspor'u 3-0 yenen Karapınar Belediyespor maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu. Beyşehir Belediyespor ile İhsaniye Gençlerbirliği maçının saha şartları nedeniyle ertelenmesinin ardından yeşil-siyahlı ekip haftayı 29 puanla zirvede tamamladı. Beyşehir Belediyespor ise maç eksiği ile 28 puanla 2.basamağa geriledi. Zirve takibi yapan ve ligin yeni ekibi olan Anadolu Ereğlispor ise küme düşme hattında bulunan Derespor'u 2-1 yenerek puanını 24 yaptı.

Derespor ise 7 puanda kalarak kümede kalma umutlarını tüketmeye devam etti. Küme düşme korkusu yaşayan ekipler arasında olan Akşehir Endüstrispor ise sahasında Muhasebe Gençlerspor'u 1-0 yenerek puanını 15 yaptı ve 8. sıraya yükseldi. Küme düşme korkusu yaşamak istemeyen iki ekip Ereğlispor ve Kuluspor ise Ereğli'de karşı karşıya geldi. Ekipler 2-2'lik beraberlikle sahadan ayrılırken Ereğlispor 15 puanla 7. sırada Kuluspor ise 14 puanla 9. basamakta haftayı tamamladı.İhsaniye Gençlerbirliği ise Beyşehir Belediyespor maçının iptal olması nedeniyle 13 puanla ve maç eksiği nedeniyle 10. sıraya geriledi. Akşehir Endüstrispor deplasmanından puansız dönen Muhasebe Gençler 20 puanla 4.basamakta yer aldı. Haftayı bay geçen Kadınhanı Belediyespor ise 18 puanla 5. sırada kaldı. Karapınar Belediyespor'a yenilen Selçukspor 16 puan kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri