Karapınar Belediye hakemlere tepkili

Bal liginde öne geçtiği karşılaşmada Kozan Belediyespor’a kendi sahasında 2-1 yenilen Karapınar Belediyespor maçın hakemlerine ateş püskürüyor.

Bal liginde öne geçtiği karşılaşmada Kozan Belediyespor’a kendi sahasında 2-1 yenilen Karapınar Belediyespor maçın hakemlerine ateş püskürüyor. İyi oyuna rağmen 90.dakikada yediği gol ile sahadan mağlup ayrılan Karapınar Belediyespor taraftarları maç sonunda hakem triosu aleyhine uzun süre protestoda bulundu. Hakemlere pet şişe fırlatan taraftarları polis dağıttı.

Hakemin İkinci yarı takdir haklarını Kozan Belediyespor’dan kullandığını söyleyen Karapınar Belediyespor Genel Kaptanı Mithat korkusuz,” Bu sezon futboldan soğuduğum kadar hiçbir şeyden soğumadım. Pazar günü Karapınar da komedi dans üçlüsü hakemler vardı. Emeğimize yazık” dedi.

60.dakikada Kozanlı oyuncuların ceza sahası içerisinde topu elle çıkarmasına rağmen penaltı çalınmasının tamamen art niyetten kaynaklandığını belirten Korkusuz,” Hakemler bu sezon özellikle bizim maçlarımızda sanki tetikçi görevini yapar gibi maçlar yönettiler. Bu sezon en az 6 maçımızda hakemlerin ciddi hataları ile puanlar kaybettik. Biz yenilgilere kılıf arama peşinde değiliz. Bu sezon düşeceğiz. Ama yeniden çıkacağız. Artık öğrendik ki hakemleri de yeneceksiniz. Allah öbür dünyada bunları cezalandıracaktır. İnsan gördüğünü çalamayacaksa niye hakemim diye ortaya çıkıyor. Korkuyorsan niye hakem oluyorsun. İkinci yarı iki takımda oyuncuları da sanki boks maçında gibiydi. hakem İki takımı birbirine düşürdü. Eğer cesaretli bir hakem olsa her iki takımdan da 4’er kırmız kart olmalıydı. Futbolcular futboldan para kazanıyor. Şimdi onların hakkını gasp edenler acaba vicdanen nasıl rahat edecekler bilemiyorum. Hakemler camiasına güvenimiz yok artık. Konya’da aynı Diyarbakır’da Amasya’da aynı değişen hiçbir şey yokHepsini Allah havale ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri