Karapınar: 3 maçı da kazanmak istiyoruz

Giresunspor karşısında sezonun en iyi mücadelesini ortaya koyan temsilcimizin gerçek kalitesine ve kimliğine yeniden ulaştığını ifade eden Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Ziya Doğan ve ekibi önderliğindeki takımın başarılı olarak Süper Lig'e yükseleceği

Konyaspor'un Giresunspor önünde gerçek kalitesini ortaya koyduğunu belirten Kulüp Bahattin Karapınar, "Sezonun en iyi maçlarından birini oynadık. Ziya hocamız Konyaspor'un başına geldikten sonra söylediği şey 'play-off maçlarına hazırlanmaktı.' Giresunspor maçında bunun bir nevi provasını yaptık diyebiliriz. Konyaspor'un gerçek kalitesi bu. Belki şu an ilk 2'den Süper Lig'e çıkmamız gerekirken maalesef çeşitli şanssızlıklardan dolayı play-off'a kalma sevincini yaşayabildik. Ama bizim Konyaspor olarak asıl amacımız, play-off grubunda yapacağımız 3 maçı da kazanmak. Sezon başından beri özellikle yönetim kurulu olarak söylediğimiz 'Bu takımı Süper Lig'e çıkartacağız' söylemini inşallah gerçekleştireceğiz. Tek üzüldüğümüz nokta Giresunspor karşılaşmasında tribünlerin tamamen dolmamasıydı. Artık 1 aylık bir süreç kaldı. Bu dönemde tüm Konya şehrinin ve camiasının Konyaspor'a destek vermesi gerekiyor. Özellikle Ziya Doğan hocamıza, ekibine ve oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Bu ekip göreceksiniz play-off'ta çok daha başarılı olacak ve Süper Lig'e çıkacak" dedi.

CENGİZ YÖNET:SÜPER LİGİ HAKEDİYORUZ
Sezonun en önemli maçında Giresunspor engelini iyi oyun, bol pozisyon ve 2-1'lik galibiyetle kayıpsız geçerek play-off'ta mücadele etmeye hak kazandıklarını belirten Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, yeşil-beyazlı ekibin Süper Lig'de mücadele etmeyi hak ettiğini söyledi.
Giresunspor karşısında alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve oyuncuları tebrik ederek başlayan Yönet, "Sezonun sahamızdaki son maçında taraftarlarımıza çok iyi bir mücadele izlettik. Futbolcularımız bu maçta gerçek güçlerinin ne olduğunu gösterdiler. İkinci yarıda yaşadığımız şanssızlıklar hak etmediğimiz futbol şanssızlıklarıydı. Bu maçta da şanssızlık yaşadık. Kaçırdığımız gollerin sayısını bir ara tutmaya başladım. Ama o kadar fazlaydı ki artık saymayı bile bıraktım. Bundan sonra Konyaspor'un amacı play-off'ta başarılı olmak. Biz sezon başladığından beri Konyaspor'un bu ligin en güçlü takımlarından biri olduğunu söylüyoruz. Play-off'ta Allah nasip ederse bu gücümüzü bir kez daha göstereceğiz. Konyaspor taraftarına önümüzdeki sezonun ilk maçında içeride veya dışarıda inşallah Süper Lig'de mücadele etmek nasip olur. Bunu gerçekten arzu ediyoruz. Destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Sezonun son maçını deplasmanda Altay ile oynayacağız. Ondan sonra play-off maçları var. Konyaspor gerçekten Süper Lig'de olmayı hak ediyor. Buradan bizimle aynı renklere sahip olan Bursaspor'u geldiği nokta itibariyle yakaladığı başarıdan dolayı tebrik ediyoruz. İnşallah aynı başarıları Konyaspor camiası olarak yaşarız ve yaşatırız" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri