Karapınar: 2. yarı çok zor geçecek

Antalyaspor’dan transfer edilen Ertuğrul’un imza töreninde konuşan Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, takımı zor geçecek sezonun ikinci yarısında başarılı olma adına güçlendirdiklerini belirtti.
 Başkan Karapınar, “Spor Toto Süper Lig'in mevkisinde en tecrübeli oyuncularından biri olan Ertuğrul Arslan ile 1,5 yıllık resmi sözleşme imzaladık. Kendisinin Konyaspor'un hedefleri doğrultusunda ciddi katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Hem Konyaspor'a hem de Ertuğrul'a hayırlı olsun” dedi.
Ligin ilk yarısında takıma faydalı olmayan futbolcularla yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını, onların yerine daha kaliteli oyuncularla takıma takviye yapmayı düşündüklerini belirterek, “İlk yarıyı hiçte istemediğimiz bir noktada tamamladık. Ligin ikinci yarısı bizim için çok zor geçecek. Konyaspor tarihinin belki de en önemli dönemini yaşayacağız. Süper Lig'de kalıcı olmak için taraftarıyla, yönetimiyle, futbolcusuyla, basınıyla bütün kesimlerin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi ve başarıya ulaşılması lazım. Herkesin bildiği gibi külüp olarak büyük ekonomik sıkıntılar yaşıyoruz. Ancak Konya büyük bir şehirdir. Bu durumun altından kalkmamız gerekiyor.”
 İSPANYOL STOPER GÜNDEMDE
Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, gündemlerinde biri stoper biri de santrafor olmak üzere iki yabancı futbolcunun bulunduğunu söyleyen Konyaspor başkanı Bahattin Karapınar, dünyanın en önemli takımlarından Real Madrid'in alt yapısında yetişen ve bu takımın 3 sezon formasını giyen Alvaro Mejia Perez'in transferinde sona gelindiğini, bu oyuncuyu kısa bir süre içinde kadrolarına katabileceklerini açıkladı. Karapınar, İspanyol stoperin transferinin gerçekleşmesi halinde Konyaspor'un defanstaki sıkıntısını önemli ölçüde çözeceğini belirtti. Karapınar, Türkiye liglerinde oynayan yabancı bir santraforla da görüşme halinde olduklarının altını çizdi.  Beşiktaşla yollarını ayırmaya çalışan ve Konyaspor’un da gündemine gelen Fatih Tekke konusuna da değinen Karapınar, bu futbolcu ile görüşmelerine nokta koyduklarını ve gündemden tamamen çıkardıklarını belirterek, “Fatih Tekke konusu bizim için tamamen kapanmıştır” dedi.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri