Karamollaoğlu: Seçimlerde ‘çare var’ diyeceğiz

GİK toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçimlere ‘Çare Var’ konsepti ile gideceklerini belirtti.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Toplantısı dün Balgat Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mart 2019 mahalli seçimlerinin masaya yatırıldığı toplantıda, izlenecek yol haritası üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti teşkilatlarının seçim motivasyonlarının yüksek olduğuna dikkat çekerek, sandıktan başarı ile çıkacaklarına inandıklarını kaydetti.

GİK toplantısında konuşan Karamollaoğlu, “İllerinde, ilçelerinde sevilen, sayılan, dinamik, doğruyu söylemekten çekinmeyen, adaletten yana olan, kendi çıkarı yerine mazlumların çıkarını düşünen isimler üzerinde duracağız” ifadelerini kullanarak, aday belirleme sürecini çok titizlikle ele alacakları üzerinde durdu.

BİR ÇARE OLDUĞUNU BİLSİNLER

Seçimlere ‘Çare Var’ konsepti ile gideceklerini belirten Karamollaoğlu, “Ülkemizde hangi sahaya, hangi kesime dönüp baksak orada yoksulluk, yoksunluk, mağduriyet, ortada kalmışlık görüyoruz. Uzattıkları elleri havada kalmış, kimsenin onları düşünmediğini görüyoruz. Ancak bu böyle gitmez. O kesimler bilsinler ki onların ellerinden tutacak, onları refaha erdirecek bir çare var. Bu çare de Saadet Partisi’dir” diye konuştu.

TİTİZ BİR ADAY BELİRLEME SÜRECİ OLACAK

Karamollaoğlu, “İllerinde, ilçelerinde sevilen, sayılan, dinamik, doğruyu söylemekten çekinmeyen, adaletten yana olan, kendi çıkarı yerine mazlumların çıkarını düşünen isimler üzerinde duracağız” ifadelerini kullanarak, aday belirleme sürecini çok titizlikle ele alacakları üzerinde durdu.

KADINLARIN SİYASİ HAYATTA DAHA ÇOK YER ALMASI GEREKİYOR

Toplantıda teşkilatlarına ‘kadın aday’ çağrısında da bulunan Karamollaoğlu, şunları kaydetti: “Bu süreçte üzerinde durmamız gereken en önemli konu kadın üyelerimizin siyasi hayatta önemli bir yere gelmesidir. Bunun için adaylar arasında en az üçte bir oranında kadın adayımız olmalıdır. Çünkü toplumun yarısı olan kadınları siyasi alanda görmezden gelemeyiz. Kadın kollarımız da bu anlamda daha çok çalışmalı. Daha çok kadına ulaşmalıdır.”

ARTIK BIÇAK KEMİĞE DAYANDI

Ülke gündemi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, medyanın büyük çoğunluğunun iktidarın tekelinde olmasını eleştirdi. Karamollaoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Bazı medya organlarına baktığımız zaman ülke güllük gülistanlık. Sanki iktidardaki parti 16 yıldır hükümette değil de yeni seçilmiş gibi bir hava oluşturuyorlar. Ama gerçek bu değil. Türkiye adeta bir korku imparatorluğuna döndü. Kimse sesini çıkaramıyor. Beraber yürüdükleri bile yanlışa tahammül edemeyince yolda bırakıldı. Bu durumdaki bir ülkede adalet ve demokrasiden söz edilebilir mi? Ancak bıçak kemiğe dayandı. İnsanlar bu durumdan kurtulmak için bir çare arıyorlar. İnşallah bu çareyi de Saadet Partisi olarak biz ortaya koyacağız.”

SEÇİMLERDE ‘ÇARE VAR’ DİYECEĞİZ

Seçimlere ‘Çare Var’ konsepti ile gideceklerini belirten Karamollaoğlu, “Ülkemizde hangi kesime dönüp baksak orada yoksulluk, yoksunluk, mağduriyet, ortada kalmışlık görüyoruz” diye konuştu. Toplantı, Karamollaoğlu’nun konuşması sonrası yapılan sunumlar ile devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri