Karamollaoğlu esnafa sahip çıktı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, toplumun bütün kesimlerine dikkat çeken mesajlar vermeye devam ederken yaptığı açıklamada esnaflara sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Saadet Partisi'nin 7. Olağan Kongresi' öncesinde işçiden memura, çiftçiden esnafa, iş adamından sanayiciye, öğrencilerden bütün toplum kesimlerine mesajlarını vermeyi sürdürüyor.

Kongre öncesi esnafın sorunlarına yönelik açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, "Esnaflarımız ekonomimizin can damarlarıdır. Onların rahat bir nefes alabilmeleri için haksız rekabetin önüne geçilmelidir" dedi.

Esnafın rekaket gücünün artırılması için Saadet Partisi olarak geçmiş olduğu gibi bugünde büyük bir çaba sarf ettiklerini ifade eden Karamollaoğlu, esnafın durumunun iyileştirmesinin Türkiye'nin geleceği açısından önemli olduğunu vurguladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden esnafa ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Siz esnaf ve sanatkârlarımız biliyoruz ki dürüst, namuslu, helal lokmanın peşinde ülkesine hizmeti vazife ve şiar edinmiş bilgi ve becerisini alın terine katarak ülkesine hizmet eden güzide insanlarsınız. AVM'lerin sizleri yutmasına müsaade etmeyeceğiz ve edemeyiz. Bu haksız rekabetin önüne geçerek, sizlerin bir bir kepenk kapatmasına engel olacağız. Böylece hem ekonomimiz hem de sizler rahat bir nefes alacaksınız."

Temel Karamollaoğlu@T_Karamollaoglu

Esnaflarımız ekonomimizin can damarlarıdır. Onların rahat bir nefes alabilmeleri için haksız rekabetin önüne geçilmelidir.#GelecekSaadetileGelecek
 

1.151

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

315 kişi bunun hakkında konuşuyor

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri