Karamollaoğlu: Adalet saraylarda olmaz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Batman İl Başkanlığı’nın genişletilmiş il divan toplantısında, ülkede adalete güvenin azaldığına değindi.

Karamollaoğlu, “Bugün adalet mekanizmaları bertaraf oldu. Adalet emir-komuta ve sarayların içine hapsedildi. Sanıyorlar ki adalet sarayları yapılınca adalet artacak. Ancak ne kadar saray yaparlarsa o kadar adaletten uzaklaşıyorlar” dedi.

Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı’nın genişletilmiş il divan toplantısında ülkede adalete güvenin azaldığına değinen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu , “Bugün adalet mekanizmaları bertaraf oldu. Adalet emir-komuta ve sarayların içine hapsedildi. Sanıyorlar ki adalet sarayları yapılınca adalet artacak. Ancak ne kadar saray yaparlarsa o kadar adaletten uzaklaşıyorlar” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu , Güneydoğu programlarının son durağa olarak Batman’a geldi. Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı’nın genişletilmiş il divan toplantısına katılan Karamollaoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Açılış konuşmasını Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat’ın yaptığı toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Fetullah Erbaş, İsmail Hakkı Akkiraz, Mesut Doğan, Saadet Partisi GİK Üyesi Muammer Bilgiç, Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Haşim Asnuk ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

 

KARŞI ÇIKTIKLARI KONUMA DÜŞTÜLER

Ülkede iktidar eli ile bir baskı ve korku ortamı oluşturulduğuna dikkat çekerek konuşmasına başlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Hükümet, korku ve baskıya karşı tavır alarak iktidara geldiler. Şimdi karşı oldukları konuma kendileri düştüler. Böyle bir durum hem ülkeye hem de kendilerine fayda getirmez. Yapılması ve olması gereken kucaklaşmak, kendinden olmayanı dışlamamaktır. Bunun dışında ülkede huzur ortamı olmaz” dedi.

HÜKÜMETE KARŞI YAPILANLARI DOĞRU BULMUYORUZ

Son günlerin önemli gündem maddesi olan Zarrab olayı ile ilgili de konuşan Karamollaoğlu, bu konuda hükümete karşı yapılanları doğru bulmadıklarını kaydetti. Karamollaoğlu, yaşanan krizin, hükümetin tıpkı diğer hükümetler gibi ambargoları aşmak için giriştiği türlü uygulamalarda plansız davranmasının sonucu olduğunun altını çizdi.

ADALET MEKANİZMASI BERTARAF OLDU

Konuşmasına ülkede adalete olan güvenin sarsıldığına dikkat çekerek devam eden Karamollaoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, “Bugün adalet mekanizmaları bertaraf oldu. Adalet emir-komuta ve sarayların içine hapsedildi. Sanıyorlar ki adalet sarayları yapılınca adalet artacak. Ancak ne kadar saray yaparlarsa o kadar, adaletten uzaklaşıyorlar. Saraylar zenginlik, kalkınma, güç değildir” dedi.

FARKLILIKLARI ZENGİNLİK OLARAK GÖRMELİYİZ

TPAO Kristal Park ’ta basın mensupları, siyasi parti ve STK temsilcileri ile bir araya gelen Karamollaoğlu, burada yaptığı konuşmasında kardeşlik çağrısında bulunarak, “Farklılıkları zenginlik olarak görür, bunlar ile kucaklaşırsak daha da güçleniriz. Daha da ileri gideriz. Ancak bu farklılıkları birer kin ve nefrete dönüştürürsek o zaman bizi bölmek ve parçalamak isteyenlere hemen harekete geçerler” diye konuştu.

ŞEYH MARUF YILDIRIM’IN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Erbakan Hocanın dostu, Batman’ın önde gelen kanaat önderlerinden merhum Şeyh Maruf Yıldırım’ın ailesine taziyede bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri