Karamollaoğlu: ABD’den muttefik olmaz demiştik

Saadet Partisi Sultanbeyli İlçe 6. Olağan Kongresi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde icra edildi.

Saadet Partisi Sultanbeyli İlçe 6. Olağan Kongresi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Saadet Partisi Sultanbeyli İlçe Başkanı Fetullah Bülbül’ün güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı olduğu kongreye, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Kaya, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şube Başkanı Ali Uğur Bulut, Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Bilal Ay ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Konuşmasının başında Mevlid Kandili’ni kutlayan Saadet Lideri Karamollaoğlu, Mısır ’da gerçekleşen terör saldırısına değinerek, “İslam dinini bir katliam dini gibi göstermek kimsenin hakkı değildir” dedi. NATO tatbikatında Cumhurbaşkanı Erdoğan ’ın hedef gösterilmesi hakkında konuşan Karamollaoğlu, “Biz hâlâ NATO’nun sadık üyesiyiz. Özür diliyorlar fakat bu saatten sonra dilenen özürlerin önemi kalmıyor. Hükümette bir bakıyorsun herkese meydan okuyor, bir bakıyorsun senli benli oluyor” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE’YE KARŞI YÜRÜTÜLEN BİR TAVIRDIR”

Son günlerin çok konuşulan Reza Zarrab konusuna değinen Karamollaoğlu, “ ABD ’de Reza Zarrab davası başladı. Her gün Zarrab aşağı Zarrab yukarı. İtham ediliyordu, yakalandı, suçlu bulundu derken itiraftan iftiracı konumuna terfi etti. Biz bu şartlar altında bunu hiçbir zaman bir polemik konusu yapmayacağız. Çünkü bu konu sadece Erdoğan’a karşı değil, Türkiye’ye karşı yürütülen bir tavırdır. Bu yüzden bu tavrın karşısındayız. Bizden ayrıldıklarında, ABD’yi stratejik müttefik kabul ettiler. Bugün ‘Bu nasıl müttefik’ diyorlar” açıklamasında bulundu. Karamollaoğlu, ABD’nin Türkiye’nin müttefiki olamayacağını yıllardır söylediklerini dile getirdi.

“HER YERDE İNSANLAR KULAKLARINI BİZE VERMİŞ, BİZİ BEKLİYOR”

Karamollaoğlu, “Halk tarafından seçilmiş 550 milletvekili var. Fakat sorunları düzgünce dile getiremiyorlar. Halk bugünkü tabloya baktığında Meclis’e, kendini bulamıyor. Toplumun büyük kısmı arayış içinde, bıkkınlık var, ‘Artık yeter’ diyor. Yakın zamanda Türkiye’nin her köşesine gittim. Karadeniz’de, Doğu’da, Batı’da, her yerde toplum ‘Artık yeter’ diyor. Malezya’ya gitmiştim, Beyrut’a gittim, İran ’da ümmetin birlik beraberliğini korumak için bir programda bulundum, İstanbul’da İslam ülkelerinin temsilcileri ile konuştum. Her yerde insanlar kulaklarını bize vermiş, bizden hamle bekliyor” diye konuştu.

HÜKÜMET, HOCAMIZI DAHA YENİ YENİ ANLAMAYA BAŞLADI

Avrupa Birliği konusuna değinen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Medeniyet anlamında aramızda onlarla dağlar kadar fark var. Avrupa Birliği’nde ne helal var ne de haram. Onun için bütün dünya bizim prensiplerimize muhtaç. Dünyada adalet istiyorsanız bunu temin etmek zorundasınız. Erbakan Hocamız sadece Türkiye’de barış ve huzur olsun diye yola çıkmadı ki. Hükümet Milli Görüş’ü, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı yeni anlamaya başladı. Kimseyi kandıramazsınız” diye konuştu.

“MİLLÎ GAZETE’YE SAHİP ÇIKIP DESTEKLEMELİYİZ”

“Saadet Partilileri dışarda tutmak isteyecekler” diyen Karamollaoğlu, “Ama biz kapıdan kovsalar bacadan gireceğiz. Sandık başında var olacağız. Teşkilatımızı tabana indireceğiz. Hanım kardeşlerimizin önünü açacağız. Hanım kardeşlerimize söylüyorum, çalışan hanımlara ulaşacaksanız. Kavga ederek, inat ederek değil, ‘Arkadaş biz seni düşünmeye davet ediyoruz’ diyerek çalışacağız. Sorunları anlatarak davet edeceğiz. Üyelerimize ulaşacağız. Millî Gazete’yi desteklemeliyiz. Millî Gazetemiz büyük hamleler yapıyor, yapmaya devam ediyor. Allah yâr ve yardımcımız olsun. Önümüzdeki seçimlerin en güçlü partisi Saadet Partimizdir. Bunu göreceğiz, inanarak göreceğiz” dedi.

“KARMAŞANIN ÇÖZÜMÜ İÇİN BİR SESE İHTİYAÇ VAR”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın da, “Mazlumların umudu olan Türkiye’nin ayağa kalkması için Saadet Partisi olarak çok çalışmamız gerekir. Milletimiz bizi tabiri caizse nadasa bırakmış. Şimdi bu karmaşanın çözümü için bir sese ihtiyaç vardır” dedi.

“2019 YILI SAADET PARTİMİZİN ZAFER YILI OLACAKTIR”

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim ise, “Bütün teşkilatımızla, Milkolarımızla sahaya ineceğiz. ‘Bekle Bizi İstanbul’ programımızda 34 projemizi açıkladık. Daha birçok projemiz var. Bizler Allah’ın izniyle gemileri yakabilirsek, ayrım gözetmeden bütün İstanbul halkını kucaklayabilirsek 2019 yılı Saadet Partimizin zafer yılı olacaktır. Ben bütün kardeşlerimi sabah namazından itibaren yola düşmeye, takatlerinin sonuna kadar çalışmaya davet ediyorum” diye konuştu.

“SULTANBEYLİ EMANETİ ÜSTLENENLERİN KALESİDİR”

Kongrede güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı olan Fetullah Bülbül, yaptığı konuşmada, “Sultanbeyli bin bir zahmet ve sıkıntılar içerisinde, tüm olumsuz koşullara rağmen kıymetli dava büyüğümüz Ali Nabi Koçak ağabeyimiz öncülüğünde; kar kış, yağmur çamur, var yok demeden yollara dökülen, emaneti üstlenenlerin kalesidir. Bir problemin çözümü önce güçlü bir iradeyi, sonra doğru teşhisi ve daha sonra da müessir tedaviyi gerektirir. Sultanbeyli’miz günden güne zorlaştırılan problemlerle boğuşmaktadır. Her şeyden önce ifade etmeliyim ki; bir şehir idare etmek, bir toplumu yönetmek ve bunda muvaffak olmak ancak; ölmeden önce halka, öldükten sonra Hakk’a verilecek hesabın inanç ve şuuruna sahip kadrolarca başarılabilir” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri