Karaman’da kulüplere destek

Karaman’da faaliyet gösteren 12 okul spor kulübüne nakdi yardım yapıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen törenle yardımlar kulüp yetkililerine teslim edildi.
Düzenlenen törene Karaman Valisi Süleyman Kahraman, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ve kulüp yetkilileri katıldı.
 Törende konuşan Karaman Valisi Süleyman Kahraman sporun gelişmesi açısından amatör spor kulüplerinin bu şekilde desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Kahraman, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün, Okul Spor Kulüplerine yaptığı yardım Karaman’da spora teşvik gelişim açısından önemlidir. Spor kulübü bir ilin spor faaliyetlerindeki en önemli unsurdur. İldeki spor faaliyetleri kulüplerimiz üzerinde yürütülmektedir. İlimizde de görmekteyim ki okul spor kulübü sayısı, Türkiye ortalamasının üzerindedir. 15 tane okul spor kulübümüz mevcuttur. Bunlara küçükte olsa Spor İl Müdürlüğümüzün yaptığı nakdi katkılar bu anlamda örnektir. Ben okul spor kulübü sayısının çokluğundan ve faaliyetlere katılmalarından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, yaptığı nakdi yardımlar ve okullara verilen spor malzemeleri açısından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ederim. Bu yardımlar ve birliktelikler olduğu müddetçe büyümeler devam edecektir” diye konuştu       
Açılış konuşmasını yapan Geçlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz: “Mili Eğitim Müdürlüğü ile biz iç içe geçmiş etle tırnak gibi olması gereken iki kurumuz. Biz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak faaliyetlerimize katılan faal okul spor kulüplerimize küçükte olsa teşvik amaçlı nakdi yardımlar yapmaktayız. Bu yardımların sağlanmasıyla da sportif faaliyetlerinin ve başarılarının daha da artacağından eminim” dedi.    
İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun ise okullarda spora ve beden eğitimine verdikleri önemden bahsedip, her zaman için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile irtibatta olduklarını, birlikte ortak çalışmalarını her zaman için sürdüreceklerini ifade etti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri