Karaman Sağlık Yöneticileri İstişare Toplantısı yapıldı

Karaman il ve ilçe sağlık yöneticilerinin, ayda bir yapılması planlanan istişare ve mevcut durum değerlendirme toplantısının 2'cisi yapıldı.
Karaman il ve ilçe sağlık yöneticilerinin, ayda bir yapılması planlanan istişare ve mevcut durum değerlendirme toplantısının 2'cisi yapıldı.
     İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Sağlık Müdürü Nuriye Ulu, göreve geldiği günden bu yana sağlık kuruluşlarının hemen hemen tamamını bizzat yerinde ziyaret ettiğini belirtti.
     Bu ziyarette kurumun eksikliklerini ve çalışanların sıkıntılarını dinlediğini ifade eden Ulu, şunları kaydetti:
     ''El birliğiyle üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorunumuz olmadığını gördük. Öncelikle hepinize gayretlerinden dolayı teşekkür ederim. Biz sağlık alanında en iyi hizmeti vermek zorundayız. Bunun içinde çok çalışmak zorundayız. Gerek ziyaretlerde gerekse bu toplantılarda çıtayı yükseltmek için neler yapılabileceğini konuşmalı bir yol haritası çizmek zorundayız. Çünkü halledilebilecek bir sorundan dolayı bir kişi bile zarar görse bunun sorumluluğunun altından kalkamayız.''
     Daha sonra Ulu, tüm sağlık kurumlarının yöneticilerini tek tek dinledi. Bir ay sonra tekrar görüşülmek üzere toplantı sona erdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri