Karaman: Mevlana hazretlerinin uğuru...

Hikmet Karaman, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Rizespor'un antrenmanı öncesi gazetecilere açıklama yaptı.

Türkiye'nin işinin zora girdiği anlarda çok iyi kararlar verdiğini vurgulayan Karaman, "En başta Fatih Terim ve teknik heyeti, futbolcuların hepsini tebrik etmek lazım, Konya şehri halkını özellikle unutmamalıyız. Mevlana hazretlerinin uğuru ve Konya'nın pozitif enerjisi oyuncularımıza yansıdı. Bunu maç içerisinde ve maçtan sonra gördük" dedi.

Hikmet Karaman, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil-mavili takımın antrenmanı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin çok zor bir gruptan çıkmayı başardığını kaydetti.

Grup müsabakaları başladığında sıralamanın Hollanda'nın birinci, Türkiye'nin ise ikinci olacağı yönündeki görüşlere dikkati çeken tecrübeli çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Oynamadan kazanılmıyor. İzlanda ve Çek Cumhuriyeti, iyi futbol ve takım oyunuyla kimsenin beklemediği şekilde ilk iki sırayı aldı. Bence Hollanda gruptan çıkamamayı hak etti. Türkiye milli takımı ise maçlar oynanırken bulunduğu yeri hak etmemişti. Niye? Kendi sahamızdaki Çek Cumhuriyeti maçında çok iyi oynamış ve talihsiz iki golle kaybetmiştik. Hollanda'da oynadığımız maçı, galipken son dakikada beraberlikle tamamladık. Buna Letonya maçını da  ekleyebiliriz. Biz çok daha önceden bu işi garantilemiş olabilirdik."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri