Karaman Belediyesi’nden Akıllı Vezne Hizmeti

Karaman Belediyesi, Kent Bilgi Sistemi projesi kapsamında belediye binasının doğu kapısına kurduğu akıllı vezne sistemini faaliyete geçirdi. Akıllı vezne sistemiyle belediyeye ait su, emlak, çevre temizlik, ilan-reklam ve akıllı sayaçlara...

Karaman Belediyesi, Kent Bilgi Sistemi projesi kapsamında belediye binasının doğu kapısına kurduğu akıllı vezne sistemini faaliyete geçirdi. Akıllı vezne sistemiyle belediyeye ait su, emlak, çevre temizlik, ilan-reklam ve akıllı sayaçlara su yükleme gibi ödemeler, 7 gün 24 saat nakit ya da kredi kartı ile yapılabiliyor.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, kullanımı son derece kolay olan akıllı veznenin, sesli anlatımla kişiyi yönlendirdiğini ve günün her saatinde vatandaşların işlemlerini yapabileceklerini söyledi. Başkan Çalışkan: “Özellikle vatandaşın ayağına hizmeti götürme amacıyla kent bilgi sistemi kapsamında bazı çalışmalarımız vardı. Akıllı vezne de bunlardan biri. Bu sistem sayesinde vatandaşlar belediyeye gelmeden günün her hangi bir saatinde belediyeye olan ödemelerini rahatlıkla yapabilecekler. Çevre Temizlik Vergisi, emlak borcu, reklam vergileri ve fatura ödemeleri akıllı vezne sistemi ile yapılabilecek.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri