Karakaya: Tekmelerine sağlık Yusuf

Akit Yazarı Hasan Karakaya, yerde yatan bir vatandaşı tekmeleyen Başbakan'ın Müşaviri Yusuf Yerkel'e teşekkür etti. "TEKMELERİNE SAĞLIK" dedi.

Başbakan'ın bir vatandaşı yumrukladığı gün, Danışmanı Yusuf Yerkel'in de bir kişiyi tekemelediği ortaya çıkmıştı.

Başbakan'ın danışmanın bir vatandaşı tekmelemesi bir anda gündeme oturdu. Dünya basınında bile haber olan bu eyleme Akit Yazarı Hasan Karakaya'dan destek geldi.

"Tekmelerine Sağlık Yusuf" diyen Akit Yazarı "Gerekeni yapmıştır" dedi.

İşte Hasan Karakaya'nın o skandal yazısından ilgili bölüm;

"...

Ulan Allah’tan korkmaz, kuldan utanmazlar!.. “Yusuf Yerkel’in tekmelediği” kişinin “işçi yakını” olduğunu nereden çıkardınız?.. O adam, “işçi yakını” filan değil, İstanbul’dan Soma’ya “eylem” için gelen “TGB’li bir provokatör”den başkası değil!..

Haaa, “TGB’li bir provokatör” olunca “tekmelenmesi” mi gerekir!..

Bazen gerekir!..

Ziya Paşa öyle der ya;

“Nush ile uslanmayanı

Etmeli tekdir,

Tekdir ile uslanmayanın

Hakkı kötektir!”

Bir “provokatör” ki; “ortalığı karıştırmak” için Soma’ya gittiyse, gitmekle kalmayıp, konvoydaki “resmi araçlar”ın camlarını “tuz-buz” ettiyse, bununla da yetinmeyip; önce Yusuf Yerkel’e, daha sonra da Başbakan Erdoğan’a “küfür ve hakaret”lerde bulunduysa, Yusuf Yerkel’in “tepkisiz” kalması üzerine “kravatından tutup darp etmeye” kalktıysa, kusura bakmayın ama, bu “sokak kabadayısı”na haddini bildirmek, her “delikanlı”nın boynuna borçtur!..

Son derece “sakin” ve son derece “beyefendi” bir delikanlı olan Yusuf da, eğer iddia edildiği gibi, bu provokatörü “tekmeledi” ise, gerekeni yapmıştır!..

Tekmelerine sağlık!..

Dedim ya;

“Nush” ve “tekdir” uslanmayan bu tür “provokatör”lere, bazen böyle “kötek” gerekir!..

Tekrar söylüyorum;

Yusuf’un “tekme”lerine sağlık!..

Biliyorum;

“Sabotaj ihtimali gözardı edilmesin” dediğim için bana kızanlar, “Yusuf’un tekmesini savunduğum” için de bana kızacak ama, umurumda değil...

Üstüne basa basa söylüyorum;

“Resmi araçların camları”nı tuz-buz eden, Başbakan’a ve Müşavir’ine “hakaretler ve küfürler” savuran, “kravatından tutup darp etmeye” çalışan bir “provokatör”ün hakkı “kötek”tir!..

“Tekmelerine sağlık Yusuf!”

Çünkü o provokatör; “o tekmeyi yemek” için “her şeyi” yapmış, “kendini yere atarak” da “harika bir prodüksiyon”a imza atmıştır!..

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Medya Haberleri