Karaduman ve Uyar Sarayönü’nü ziyaret etti

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Abdülkadir Karaduman, Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar ile birlikte Konya’nın Sarayönü ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Abdülkadir Karaduman, Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar ile birlikte Konya’nın Sarayönü ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Başkanı Abdülkadir Karaduman Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar ve Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz ile birlikte Sarayönü ilçesini ziyaret ederek, ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Ziyaret esnasında ise kendisine yüksek bir ilginin olduğu gözlerden kaçmadı. Milletvekili Karaduman “İnsanların sorunlarını çözmek için çalışıp onların sorunlarını kendi sorunlarımızmış gibi görecek, belediyemizin kapısının herkese açık olacağını bizlere unutturulmaya çalışılan dürüst şeffaf bir belediyecilik anlayışını tekraren hayata geçirmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

PARTİMİZE OLAN İLGİ ARTIYOR

Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı avukat Hasan Hüseyin Uyar ise ilginin kendilerinde yüksek olmasından dolayı memnuniyetlerini bildirirken, “Saadet Partisi’nin son zamanlarda yüksek bir çıkış yaşadığını, ilginin bu kadar yüksek olmasından dolayı memnun olduklarını Allah’ın izni ile Belediye Başkanı seçildiklerinde efsane belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceklerini, 94 ruhunu tekrardan canlandıracaklarını ve ayrım yapmadan herkesi kucaklayacağız” dedi. Akşam saatlerine kadar süren Sarayönü ziyaretlerinin ardından Karaduman tüm Sarayönü halkına teşekkür ederek Ankara’ya döndü.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri