Karaduman: KYK borçlarının faizi silinmeli

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Bosna Arifan Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’nda gençlerle bir araya geldi. Karaduman, “KYK borcunun faizi silinmelidir” dedi

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Bosna Arifan Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’nda gençlerle bir araya gelerek üniversiteli gençlerin sorularını yanıtladı. Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi Üniversite Komisyonu’nun da katılım sağladığı programda gençler özellikle Abdulkadir Karaduman’a KYK borcu ile alakalı sorular sordu. Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ile İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Sami Kollu’nun da hazır bulunduğu program gençlerce yoğun ilgi gördü.

AGD BU MİLLETİN ÖNEMLİ BİR DEĞERİDİR

Konuşmalarının başında Anadolu Gençlik Derneği teşkilatlarının önemli bir değer taşıdığını vurgulayan Karaduman, “Anadolu Gençlik Derneğimiz ve Milli Gençlik Vakfımız bugüne kadar sayısız hizmetlerle bu milletin önemli bir değeri olmuştur. Özellikle üniversite hayatlarında bu teşkilatın içinde bulunan kimseler kendi hayatlarında da en güzel yerlere gelmiştir. Özellikle bugün gençliğin bu denli tehlikede olduğu bir ortamda hak ile batıl mücadelesinde iyiyi kötüden, doğruyu yanlıştan ve eğriyi düzden ayıran bir gençlik inşa etmenin sorumluluğu bu teşkilata yüklenmiştir. Bu düşüncelerle bu AGD olarak üniversitede, kampüslerde, fakültelerde Hakkın hâkimiyeti için çalışan tüm kardeşlerimi tebrik ederim” dedi.

KYK BORCUNUN FAİZİ SİLİNMELİDİR

Üniversiteli gençlerin KYK borçları ile alakalı sorularını yanıtlayan Karaduman, şunları kaydetti: “Bugün gençlerimizin en önemli sorunlarından biri haline KYK borçları geldi. Ekonomik sıkıntılar ve geçim derdi gençlerimizi de etkiliyor. Bugün yapılması gereken mesele şudur: KYK borçlarının faizi silinmelidir ve gençler borçları bir işe girebildikleri zaman ödemelidirler. Nitekim faiz belası bugün her alanda kendini göstermekte ve ekonomi adına ciddi sorunlar meydana getirmektedir. Bu soruna en güzel çözümü milli görüş getirmiştir. Geliştirdiği İslam Dinarı ile adil para sistemini ortaya koymuştur.”

EYYÜB KARAKUZU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri