Karadayı 28. bölümü ile bu akşam ATV'de

ATV'nin dizisi Karadayı ilk bölümden itibaren büyük bir beğeni ile izleniyor. En çok konuşulan dizilerden olmayı başaran Karadayı 28. bölümü ile bu akşam ATV'de ekrana gelecek.

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur, Mahir ise her ikisi... 1970 yıllarında Beyazıt'ta mutlu bir ailenin hayatı bir nişan gününde değişir. ATV'nin yepyeni dizisi Karadayı, kabadayılık felsefesini izleyici ile buluştururken, 70'lerde yaşanan imkansız aşk hikayesiyle de seyircisini eskilere götürecek.

28. Bölümde neler yaşanacak...

Salih’in Mahir olduğunu anlayan Necdet, hiç vakit kaybetmeden bu durumu Turgut’a anlatır. Turgut ise öğrendikleri karşısında Mahir’in maskesini düşürmek için büyük bir oyun planlar.

Kabadayıların bir sevkiyatında Mahir, Yasin’e yardım eder. Fakat işler hiç de beklenildiği gibi sonuçlanmaz. Olay yerinde Turgut’u gören Mahir, Turgut’un karanlık yüzünü görmek üzeredir.

Öte yandan davasında iyice köşeye sıkışan ve Feride’yi daha fazla incitmek istemeyen Mahir, kimliğini açıklamaya karar verir. Fakat her şeyden önce Feride’ye evlenme teklifi edecektir. Bu sırada boş durmayan Turgut da harekete geçer.

Hepsi ve daha fazlası bu akşam Karadayı’nın yeni bölümü ile ekrana gelecek.

27. Bölümde neler yaşanmıştı...

Mahir'in gizli görevde olmadığını öğrenen Mehmet Saim ve Turgut, Mahir'i öldürtmeye karar verir.

Öte yandan Mahir, Nihan'ın mektuplarını hiç ummadığı bir yerde bulur. Mahir mektupları Feride ile birlikte okur. Dava için aranan cevaplar mektupların içindedir. Nihan'ın yazdıkları Mahir'i sarsar. Bu şaşırtıcı anlara şahit olan Feride, Mahir'in sırlarını öğrenmek ister.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri