Karadayı 26. bölümü ile bu akşam ATV'de

ATV'nin dizisi Karadayı ilk bölümden itibaren büyük bir beğeni ile izleniyor. En çok konuşulan dizilerden olmayı başaran Karadayı 26. bölümü ile bu akşam ATV'de ekrana gelecek.

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur, Mahir ise her ikisi... 1970 yıllarında Beyazıt'ta mutlu bir ailenin hayatı bir nişan gününde değişir. ATV'nin yepyeni dizisi Karadayı, kabadayılık felsefesini izleyici ile buluştururken, 70'lerde yaşanan imkansız aşk hikayesiyle de seyircisini eskilere götürecek.

26. Bölümde neler yaşanacak...

Adliyenin önündeki tuzak duruşmadaki tüm dengeli alt üst eder. Nazif’in kurtuluşu komaya giren Geveze Ahmet’in yaşamasına bağlıyken Mahir’in babasına siper olması dikkatlerden kaçmaz.

Turgut’un duruşmada sürpriz kozunu oynaması Mahir’in ilk defa babasının sırları olduğunu öğrenmesine neden olur. Dava, Mahir’in annesi Nihan’da düğümlenir. Mahir, geçmişin sırlarını aydınlatmak için annesi ile karşı karşıya gelir.

Öte yandan Feride, babası ile Mahir arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Mahir, Feride’yi yalnız bırakmaz ve Mahir ile Feride geceyi birlikte geçirirler. Mehmet Saim ise, Mahir ile ilgili şaşırtıcı bir gerçeğe ulaşır.

Hepsi ve daha fazlası bu akşam Karadayı’nın yeni bölümü ile ekrana gelecek.

25. Bölümde neler yaşanmıştı...

Mahir, yaşadığı sıkıntılardan uzaklaşmak için, yüreğinin götürdüğü yere gittiğinde orada Feride ile karşılaşır. Feride, yemeğe gelmediği için Mahir’den bir açıklama beklerken; Mahir iyice köşeye sıkışır.

Feride, Mehmet Saim’in yalanlarını öğrenir ve evi terk eder. Mahir’i ise evde büyük bir sürpriz beklemektedir.

Öte yandan Turgut, Nazif’in Süleyman’ı öldürmesi için aranan nedeni bulur. Mahir, Geveze Ahmet’i mahkemede bildiklerini anlatmaya ikna eder. Ancak duruşma günü kurulan tuzaktan ikisinin de haberi yoktur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri