Karadağ: Trabzon maçı çok önemli

Geride kalan 3 haftada aldığı yenilgilerle düşüş yaşayan Torku Konya Selçuk Üniversitesi Trabzonspor maçıyla yeni bir çıkış yakalamanın hesabını yapıyor.

Beko Basketbol Ligi temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor. Trabzonspor maçını mutlak kazanmak zorunda olduklarını söyleyen Torku Konya Selçuk Üniversitesi baş antrenörü Cengiz Karadağ Galatasaray, Fenerbahçe ve Karşıyaka'ya karşı üst üste oynadıklarını hatırlattı. Karadağ, “Aslında bu takımlara bizim yenilmemiz normal. Ancak bu maçların arka arkaya olmasının bir yıkıcı etkisi oldu. Üst üste alınan mağlubiyetlerin psikolojik etkilerini yaşıyoruz. Hem ben kendim hem yönetimimiz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Oyuncularımızla yaptığımız toplantılarda ve antrenmanlarda bu 3 maçın izlerini silmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR MAÇI BU SÜREÇTE ÇOK ÖNEMLİ

Baş antrenör Cengiz Karadağ yeniden bir çıkışı yakalamaları adına Trabzonspor maçının önemli olduğunu ifade ederek, “Hem Trabzonspor hem de bizim için çok zor maç olacak. Onlar süregelen mağlubiyet serilerini bozmak isteyecektir. Biz de ilk deplasman galibiyetini almak istiyoruz. Bu takımın sezon başında kurulurken amacı ligde kalmaktı. Şu an bulunduğumuz durumu çok kötü olarak görmüyoruz. Çok zorlu maçlar oynadık. Ardı ardına alınan mağlubiyetler bizi mental ve psikolojik anlamda yıprattı. Kaybetmeyi sevmeyen ve alışık olmayan bir oyuncu yapımız var. Beko Basketbol Ligi'nin en güçlü 4 takımı ile 1 aylık bir zaman diliminde arka arkaya oynamak bizi her anlamda etkiledi. Trabzonspor maçı çok önemli bir maç. Birlik ve beraberlik içinde bir bütün olarak mücadele etmemiz gerekiyor. Hatta büyük takımlarla oynadığımız son 3 maçtan daha fazla mücadele etmek zorundayız. Maçın şifresi soğukkanlılık. Sakin kalmayı başarabilen ve sinirlerine hakim olan takım maçı kazanacaktır diye düşünüyorum. Yunus Akçay'ın ameliyat olması, Hakan Köseoğlu'nun sakat sakat oynamak zorunda kalması bizleri bir hayli etkiledi. Ama kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri