Karadağ, moralsiz

Üniversitesporda bu sezon bir türlü istikrarı yakalayamayan Antrenör Cengiz Karadağ, Sezonun en kötü performansını sergiledik. Çaresiz bir oyun ortaya koyduk. Hayal kırıklığı içindeyim dedi
Telekomspor’dan fark yiyen Üniversitespor’un Antrenörü Cengiz Karadağ, Türk Telekom karşısında sergilenen oyunun kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi. Karadağ, Türk Telekom'un maça üst düzey konsantrasyonla başladığını, buna rağmen ilk 12 dakika maçın dengede geçtiğini belirtti. Karşılaşmanın ilk bölümünde iyi mücadele ettiklerini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı sezonun en farklı mağlubiyetini almalarının kendilerini çok üzdüğünü dile getirerek, “Türk Telekom karşısında sergilenen oyun beni hayal kırıklığına uğrattı. Sezonun en kötü performansını sergiledik. Çaresiz bir oyun ortaya koyduk. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamayınca da aradaki farkın açılmasına engel olamadık'” diye konuştu.
Türk Telekom maçında alınan yenilgiyi, bir hafta içerisinde evlerinde oynayacakları Darüşşafaka Copper Tires ve Antalya Büyükşehir Belediyesi maçlarını kazanarak unutturmak istediklerini ifade eden Karadağ, ''Her iki maçı da kazanmak zorundayız. Seyircimizin önünde iyi maçlar çıkarıyoruz. Hayati önem taşıyan bu maçlarda galibiyetten başka düşüncemiz yok'' dedi. 
ÜNİVERSİTE BEKLENENDEN UZAK
BEKO Basketbol Ligi’ndeki üçüncü sezonuna Play-Off umuduyla başlayan ligin tek üniversite takımı Mutlu Akü, geride kalan 14 haftada tam anlamıyla hayal kırıklığına neden oldu.  Sezona eski çalıştırıcısı Cengiz Karadağ ile başlayarak ilk haftalarda başarılı sonuçlar alan, son saniyelerde evinde oynadığı karşılaşmalarda rakiplerinin korkulu rüyası olan sarı-mavililer son 5 haftada ise galibiyetle tanışamadı ve seri mağlubiyetler alarak taraftarını üzdü.
Lige Antalya Büyükşehir’e 91-82 mağlup olarak başlayan Üniversitespor’da özellikle bu karşılaşmalarda yabancı oyuncuların performansı ve takımın mücadelesi ayakta alkışlandı.
Bu sezon Play-Off’u zorlaması beklenen takım, Pınar Karşıyaka maçından sonra evinde seyircisinin muhteşem desteğiyle CASA’yı 88-79 mağlup eden Üniversitespor, bir sonraki hafta Antalya’da, Antalya Kepez’i 82-79 mağlup ederek ligdeki 4.galibiyetini alıyordu. Temsilcimiz 11.haftada Beşiktaş Cola Turka’ya 74-78 mağlup olarak ligde üst üste 3.kez mağlubiyetle tanıştı.12.haftada İstanbul’a Fenerbahçe karşısında galibiyet parolası ile sahaya çıkan sarı-mavililer rakibine 107-78 yenilerek ligde 8.kez mağlubiyetle tanışmış oldu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri