Karadağ: Başımız dik

Üniversitespor Antrenörü Cengiz Karadağ, iki aydır göze hoş gelen basketbol oynadıklarını, bunun karşılığını seri galibiyetlerle aldıklarını söyledi. Karadağ, başı dik bir takım olduklarını söyledi

BEKO Basketbol Ligi'nde üst üste 3. galibiyetini dün Kepez Belediyesi karşısında alan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde camiada tekrar Play-Off hedefi konuşulmaya başlandı. Pınar Karşıyaka, Casa TED Kolejliler’den sonra Antalya Kepez’i de geçen sarı-mavililer gözünü Mersin karşılaşmasına dikti. Bu sezon ilk defa üst üste 3 maçını kazanan temsilcimiz, Mersin’i mağlup ederek bir ilki daha gerçekleştirmek istiyor. Bu karşılaşmanın hazırlıklarına önceki gün başlayan temsilcimizde eksik ya da cezalı bir oyuncu bulunmuyor. Üniversitespor’da yeni transferlerden Marlon Smith Kepez maçındaki performansıyla parmak ısırtırken, aynı maçta 4 sayı atan Leroy Hickerson’ın da Mersin maçıyla birlikte takıma tamamen adapte olması bekleniyor.

KARADAĞ: ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK
Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Antrenörü Cengiz Karadağ, yaptıkları oyuncu rotasyonlarıyla belirli bir seviyeye geldiklerini belirterek, başı dik bir takım olduklarını söyledi. Kepez maçında düşündükleri her şeyi sahaya yansıttıklarını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi: Son iki aydır çok iyi basketbol oynuyoruz. Kepez Belediyesi maçının ilk periyodunda düşündüğümüz her şeyi sahaya yansıttık. İki uzun oyuncumuzun faul probleminden dolayı ikinci periyotta hücum hattında biraz sıkıntı yaşadık. Rakibimiz de bu eksikliğimizden yararlandı. Ancak üçüncü ve dördüncü periyotta geriye düştüğümüz dönemde de sahaya istediğimiz basketbolu yansıttık. Takım olarak çok iyi mücadele ettik. Bizim için çok önemli bir maçtı. Artık sezonun her maçının final olduğu bir döneme girdik. Dolayısıyla bundan sonra içeride ve dışarıda oynayacağımız her maçı kazanmak istiyoruz. Bizim takımımız dik başlı bir takım değil, başı dik bir takım. Biz bu maçta her türlü olumsuzluğa rağmen takım olarak bu maçta sadece galibiyeti düşündük. Oyuncularımın sergilediği üst düzey mücadeleyle sahadan galip ayrılmasını bildik.
Karadağ, ABD’li oyuncular Mack ve Butler’in gönderilmesinin ardından takıma yeni katılan Smith ve Hickerson’un kısa sürede uyum sağladıklarını ve son maçta takıma önemli katkı yaptıklarını ifade ederek, “Seri galibiyetlerle birlikte takımın kendine olan güveni arttı. Çok daha iyi mücadele ediyoruz. Kepez Belediyesi karşısında oyuncularımın gösterdiği kazanma hırsı beni ayrıca mutlu etti. Bu maçta bizi son saniyeye kadar destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti Türkiye’nin en vefakâr ve en dinamik taraftarına armağan ediyoruz” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri