Karacasu’da Hayvan Pazarı Yenilendi

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Karacasu Belediyesi hayvan pazarını yeniledi. Yapılan geniş çaplı bakımlar sonucunda 300 metre kare olan hayvan pazarı genişletilerek 80 metrekare uzatıldı. Pazar yerinin daha düzenli ve modern hale getirildiğini...

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Karacasu Belediyesi hayvan pazarını yeniledi. Yapılan geniş çaplı bakımlar sonucunda 300 metre kare olan hayvan pazarı genişletilerek 80 metrekare uzatıldı.

Pazar yerinin daha düzenli ve modern hale getirildiğini belirten Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, “Pazara yeni tuvalet ve lavabo yapıldı. Küçük ve büyükbaş hayvanlar için yeni bölümler eklendi. Düzenlemeler, bayram öncesinde hem pazarcıların hem de müşterilerin mağduriyetini giderecek, hayvan satıcılarının daha rahat bir ortamda satış yapmalarına imkân sunacak. Onlarca küçükbaş ve büyükbaş hayvan alım ve satımının gerçekleştirildiği pazarda yapılan düzenlemeler, pazardaki ticari hacmin artmasına da olanak sağlayacak.” dedi.

Yapılan çalışmalarla hayvan pazarının etrafını genişlettiklerini de ifade eden Büyüktarakçı, “Hayvan pazarımızın eksikliklerini giderdik. Yaklaşan bayram öncesinde tamamladığımız çalışmalarla kurban almak üzere hayvan pazarına gelecek vatandaşlarımız rahat bir ortamda alışverişlerini yapabilecekler” diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri