Karaçanta: Vatandaşın Hizmetkarıyız

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, mahalle ziyaretleri çerçevesinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Ziyaretlerde, sorunları dinleyen Başkan çözüm için çalışma başlatılmasını sağlıyor. MHP'li Başkan Murtaza Karaçanta, yıllardır...

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, mahalle ziyaretleri çerçevesinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Ziyaretlerde, sorunları dinleyen Başkan çözüm için çalışma başlatılmasını sağlıyor.

MHP'li Başkan Murtaza Karaçanta, yıllardır ihmal edilen Aydınlıkevler Mahllesini, Başkan Yardımcısı Yakup Yıldız, CHP Belediye Meclis Üyesi Casim Demir ve Mahalle Muhtarı Necip Altıalay ile birlikte ziyaret etti. Başkan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, vatandaşın hizmetkârı olduklarını söyledi.

Ziyaretlerin aralıksız süreceğini ifade eden Başkan Karaçanta, sorunları yerinde inceleyerek gerekli talimatları verdiğini ifade ederek, "Görevimiz, vatandaşa hizmet etmektir. Bizler halkın hizmetkârlarıyız, hizmet etmenin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez." dedi. Karaçanta, Aydınlıkevler Mahallesi sakinlerinin problemlerinin çözümüne hız verileceğini, alt yapı çalışmalarının yapılacağını, vatandaşın daha sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yaşamasını sağlayacaklarını kaydetti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri