Karacabey'de ‘trafik Eğitim Alanı' Kurulacak

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin Yeniköy çıkışında Mustafa Erdoğan Parkı içerisinde yapımı süren ‘trafik eğitim alanı'nı gezdi.Özkan “Mevcut projede imkânlar dâhilinde bir takım değişiklikler yaptık. Alana trafik...

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin Yeniköy çıkışında Mustafa Erdoğan Parkı içerisinde yapımı süren ‘trafik eğitim alanı'nı gezdi.

Özkan “Mevcut projede imkânlar dâhilinde bir takım değişiklikler yaptık. Alana trafik eğitim merkezinin yanı sıra minyatür yarış arabalarıyla gezilebilecek karting pistinin de yapımı sürüyor. Trafik eğitim merkezi projesinin gerçekleşmesiyle Karacabey'in yanı sıra Bursa'da böyle bir tesis ilk defa hayata geçmiş olacak. Ehliyet alma aşamasındaki sürücü adayları parkurda kendi eğitimlerini uygulamalı olarak ilerletecek. Ehliyeti olmasına rağmen araç kullanma kabiliyetini geliştirmek isteyen sürücüler de bu alandan faydalanabilecek.” dedi.

Belirli günlerde çocuklara da polis nezaretinde trafik eğitimi vermek istediklerini kaydeden Ali Özkan “Trafik konusunda memleket olarak çektiğimiz acılar ortada. Bu acıları bitiremesek bile en aza indirebilmek mümkün. Bunun için çocuklarımızın alacağı trafik eğitimine özen gösteriyoruz.” diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri