Karaca, sağlık kurumları temsilcisi seçildi

TOBB bünyesinde faaliyet gösteren 4 Sektör Meclisi’nde Başkanlık Divanı seçimleri gerçekleştirildi. Türkiye Sağlık Kurumları Meclisi’nde yapılan seçimlerde, Başkanlığa KTO Meclis Başkanı, Özel Selçuklu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Seyi
 Yeni dönemde meclis üyesi olan Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortaları Genel Müdürü Hasan Çağıl ve Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Serdar Mercan’ın da katıldığı toplantıda, Meclis Başkanı Seyit Karaca “Üyelerimizin son dönemde sağlık alanında yaşadıkları sorunları yakından takip ederek çözümü için gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz. Meclisimiz yeni dönemde büyük potansiyel taşıyan sağlık turizmi ve tamamlayıcı sağlık sigortası konularına yoğunlaşacaktır” dedi.
Ayrıca KTO Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Üzülmez’in katılımıyla gerçekleştirilen Fuarcılık Meclisi ve Teknik Müşavirlik Meclisi seçimlerinde Başkanlık Divanları oluşturuldu. Türkiye Fuarcılık Meclisi toplantısında Başkanlığa oybirliği ile TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Serdar Yalçın getirildi. Üzülmez’in katılımıyla toplanan Türkiye Teknik Müşavirlik Meclisi’nde, Başkanlığa Gentes Teknik Müşavirlik Ltd. Şti. Şirket Müdürü Fatma Çölaşan oybirliği ile yeniden seçildi. Meclis toplantısında, sektörde yaşanılan gelişmeler değerlendirildi. Ulaştırma ve Lojistik Meclisi’nde yapılan seçimde ise başkanlığa Çetin Nuhoğlu seçildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri